Ellen ten Damme, topact in het Rietveld Theater! (Foto: Danny Ellinger)
Ellen ten Damme, topact in het Rietveld Theater! (Foto: Danny Ellinger) Foto: DANNY ELLINGER

Topacts Ellen en Nico in het Rietveld Theater!

DELFT - In het voorjaar van 2018 trad Ellen ten Damme op in een uitverkocht Rietveld Theater en op donderdag 18 april 2019 keert ze terug.

Na het overweldigende succes van PARIS-BERLIN is het tijd voor een vervolg. Samen met haar achtkoppige superband L'Orchestre d'Amour raast Ellen ten Damme in seizoen 2019-2020 wederom door een eeuw Europa heen. Haar nieuwe vertrekpunt is Casablanca, maar waar de reis naartoe gaat is nog onduidelijk. Om de muzikale inhoud van dit programma te vormen, speelt Ellen ten Damme in het voorjaar van 2019, samen met haar pianist Thijs Cuppen, een try-out in het Rietveld Theater. Vorige keer waren de tickets in no time uitverkocht, dus wees er snel bij!

Datum: donderdag 18 april 2019
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 25 euro

Nico Dijkshoorn

Precies een jaar geleden trad Nico Dijkshoorn op in het Rietveld Theater. Laten we daar een traditie van maken. Op 14 februari - met een optie op de komende 20 jaar - doet Nico bij ons een avond lang waar hij zin in heeft. Een jaar geleden eerde hij Lou Reed, dit jaar steekt hij zijn adoratie voor Tony Joe White niet onder stoelen of banken. Volgens een goede vriend is Nico nu manisch bezig met houten kisten vol elektronica en losse draadjes. Waarvan akte!
Eind februari komt het nieuwe boek van Nico uit - Ooit gelukkig - het vervolg op Nooit ziek geweest, de bestseller over zijn vader. Hij zal voor het eerst een hoofdstuk uit zijn nieuwe boek voorlezen. Denkt u dus aan gitaren, elektronica, gestorven helden, gestorven moeders en een fijne diaserie om te lachen. Nico Dijkshoorn, 14 februari 2019. Het wordt bijzonder. Zet alvast roodomrand in uw agenda!

Datum: donderdag 14 februari 2019
Start: 20:30 uur
Entree: 17,50 euro

Kaarten voor beide voorstellingen via www.rietveldtheater.nl

Nico Dijkshoorn, multitalent. Voor de lirteraire en muzikale fijnproever!