Kringloopmarkt

Op zaterdag 8 december is er een kringloopmarkt in Schipluiden. U kunt heerlijk rondsnuffelen tussen allerlei tweedehands spullen en boeken. De kringloopmarkt is van alle markten thuis. Er zijn heel veel gesorteerde boeken, elektrische apparaten, fotolijsten, lampen, tassen, mandjes, kleine meubeltjes enzovoorts. Er is voor elk wat wils. Ook cd's, dvd's, lp's, puzzels of een leuk gezelschapsspel. De kerstspullen staan ook al voor u klaar.
De markt wordt gehouden in het Jeugdhuis, Kasteellaan, 2636 HW in Schipluiden van 10.00 uur tot 14.00 uur. De Kasteellaan kunt u vinden achter de AH, daar is ook gelegenheid om te parkeren. Deze markt is iedere 2e en 4e zaterdag van de maand. De opbrengst is voor het onderhoud van de dorpskerk! Voor meer informatie: toneijk@live.nl, 06-47286290.

Kortebaan

De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft Nootdorp deze week uitgeroepen tot 'Kortebaan van het het jaar'. De organisatie van het evenement op De Poort kreeg van de vrienden van de website en een vakjury de voorkeur boven de andere genomineerden Enkhuizen, Heemskerk, Medemblik en Purmerend. Na afloop van de jaarvergadering van de kortebaanbond in Assendelft kreeg voorzitter Marcel Knijnenburg de wisseltrofee uit handen van Mathieu Hilgersom namens Kortebaandraverijen.nl. Het is de tweede keer dat de Stichting Kortebaan Nootdorp de prijs ontvangt. Meer informatie zie: www.kortebaandraverijen.nl