Het team van Keukenstudio Paul heeft de keuken om je leven in huis!
Het team van Keukenstudio Paul heeft de keuken om je leven in huis! Foto:

Keukenstudio Paul: voor de keuken om je leven

NOOTDORP - Als koken emotie is, waarom is de keukenbranche dan niet veel meer bezig met genieten samen met de klant? Je maakt mensen niet blijer door hen een zo duur mogelijke keuken te verkopen. Wel door oprechte interesse te hebben in hun manier van leven, wonen, en ja, daar hoort koken ook bij. De filosofie van Keukenstudio Paul in een notendop.

"Natuurlijk kunnen we roepen dat we dé Italiaanse keukenspecialist van Nederland zijn," zegt naamgever Paul van Vliet: "Maar zo zijn we niet. Onze zaak in een paar woorden? Laagdrempelig, menselijk, belangstellend en openhartig." Wie in Nootdorp een kijkje in de keuken nam, zal dit herkennen. Voor wie Keukenstudio Paul nog niet kent, loont het de moeite deze bijzondere zaak te beschrijven. Want, 'dé Italiaanse keukenspecialist' ben je niet zomaar.
Keukenstudio Paul zou je een brokje 'estile d 'Italia a Ollanda' kunnen noemen: Italiaanse stijl op een bedje van Hollandse klei. Het beste van de Italiaanse keukens met als kroonjuwelen de keukens van Cesar: wereldwijd hét Italiaanse keukenmerk. "We zijn trots op onze exclusieve samenwerking met Cesar. Voor mensen die zich een echte Cesar-keuken niet kunnen of willen permitteren, hebben we in ons huismerk Delcasa een goed alternatief: design en kwaliteit, aangenaam geprijsd." Of de massieve houten keukens, die erg in trek zijn bij liefhebbers van authentiek landelijk wonen. "Verder hebben we het neusje van de zalm in huis aan keukenapparatuur: Kitchenaid, BORA kookveldafzuiging en de 'kokendwaterkraan' van Quooker." Kijk eens op www.keukenstudiopaul.nl
"Iedereen die van smaak, lekker leven en mooie keukens houdt is van harte welkom. Mocht blijken dat we het toch niet eens kunnen worden over de keuken om je leven: even goede vrienden."
Keukenstudio Paul, (015) 310 15 69.

Laan van Ambacht 13

2631 RJ Nootdorp

t. (015) 310 15 69

www.keukenstudiopaul.nl