Vervolg van voorpagina

Humanitair
"Na mijn studie ben ik naar Papoea-Nieuw-Guinea gegaan, om daar bij de zendelingen humanitair/medisch werk te verrichten. Naast echt iets kunnen betekenen heeft dat mijn blik zeer verruimd. Daarom vind ik verpleegkundige ook het mooiste beroep wat er is. Op alle gebied mensen helpen, dat is toch fantastisch? Het liefst met een dosis humor, want dat is echt vaak een goed medicijn.

Om dit prachtige werk nog meer te promoten, heb ik twee maanden geleden een speciaal Instagram-account aangemaakt, Broeder Tim, waar ik mijn avonturen in de verpleging op deel. Ik ben een maand geleden getrouwd, bijna driekwart van mijn collega's was erbij. Dat zegt toch ook wel wat, nietwaar? Ik werk part-time, 32 uur per week. We kunnen onderling zelf ons rooster indelen. Over het algemeen ben ik één dag vrij in de week. Een tip voor middelbare schoolverlaters, bij twijfel over je studiekeuze: Kies met je hart, kies voor de zorg!"

Casper: "In december staat het jaarlijkse vrijwilligersdiner op de agenda. Dan worden alle vrijwilligers door het personeel in loondienst bediend. Dus Tim kan aan de bak!"
Tim: "Dat doe ik graag, we doen dit werk met z'n allen."
Het Reinier de Graaf Ziekenhuis heeft 20 vacatures voor vrijwilligers en/of studenten! Geïnteresseerd? Aanmelden via www.reinierdegraaf.nl/werken-bij/vrijwilligers/ Geïnteresseerd in werken/leren bij Reinier de Graaf? Neem contact op via Whatsapp: 06-22446399. Zie: www.reinierdegraaf.nl/werken-bij/vacatures/