Ondernemersbeurs

DELFT - Op donderdag 22 november van 18.00 uur tot 20.00 uur organiseert Delft Business Plaza een ondernemersbeurs in samenwerking met het Westcord Hotel te Delft. Tijdens deze beurs presenteren de Members van Delft Business Plaza zich aan bezoekers die zowel particulier als zakelijk kunnen zijn. Toegang voor bezoekers is gratis.
Members van Delft Business Plaza krijgen een tafel om zich te presenteren. Er is een grote verscheidenheid aan Members van Delft Business Plaza, waardoor een bezoek de moeite waard is. Interesse om als ondernemer op deze beurs te staan, neem dan via e-mail contact op met Delft Business Plaza, info@delftbusinessplaza.nl Locatie: WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft.

Jubilaris

De Maria van Jessekerk te Delft heeft een heel oud koor, Deo Sacrum, opgericht in 1723. Dit jaar bestaat het koor, bestaande uit circa 50 leden, dus 295 jaar. Eens per jaar is een St. Caeliliafeest, de patroonheilige van muziek en zang. Deze feestelijke viering met zang is zondag 18 november a.s. om 11.00 uur in de Maria van Jessekerk. Ook de jubilarissen worden gehuldigd, tijdens het Caeciliafeest na afloop. Dit jaar is er een bijzondere jubilaris, Dhr. Rob Pieterse, geboren in Delft nu woonachtig in Nootdorp. Hij is dit jaar 60 jaar koorlid. Daarnaast een zeer actief vrijwilliger. Hij is enige jaren voorzitter geweest van het koor en nog steeds erg actief onder andere bij de Kerstzang.