Verdeling donatie Rabobank

DELFT - Een totaal van 131 verenigingen en stichtingen in Delft, Midden-Delfland, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp hebben een donatie gekregen via de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal werd maar liefst 75.000 euro verdeeld over de deelnemende clubs. Medewerkers van de bank reikten in de laatste week van oktober persoonlijk de cheques uit.

Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mochten leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op lokale verenigingen / clubs die zij een warm hart toedragen.

Winnaars
Ruim 130 clubs namen deel aan deze eerste editie. Vijf stemmen werden uitgebracht door 2.460 leden. Dit kwam dus neer op totaal ruim 11.000 stemmen. Op basis van dit aantal stemmen kwamen er drie grote winnaars uit de bus: Scouting Berkel werd beloond met 2.249,00 euro, 3B-Bus ontving 2.567,50 euro en de grote winnaar, Speeltuin De Kievit, kreeg een cheque van maar liefst 3.341,00 euro overhandigd.

Dit geld gebruiken de clubs om hun vooraf opgegeven Clubkas Campagne-doel te realiseren. Ieder lid van de bank heeft zo een aandeel in de versterking van het lokale verenigingsleven en de samenleving.