Arash Mousavi, gespecialiseerd kindertandarts bij Dental Delft
Arash Mousavi, gespecialiseerd kindertandarts bij Dental Delft Foto:

Dental Delft Junior, dé kindertandartspraktijk!

DELFT – Dental Delft Junior, gevestigd aan de Hoflandendreef 269 in de nog jonge wijk Harnaschpolder, is een tandartsenpraktijk gestart door de broers Ershad en Arash Mousavi.

Dental Delft Junior is een kindertandartspraktijk waar op een kindvriendelijke manier mondzorg geboden wordt aan kinderen die specialistische aandacht nodig hebben.
Arash, de kindertandarts, is gespecialiseerd in tandheelkunde bij kinderen.
"Hier behandelen we ook bijzondere gevallen: patiënten met extreme tandartsangst, beperkingen, gedragsproblemen, bijzondere gebitsproblemen en jonge kinderen met gaatjes. Dat vereist een speciale aanpak. Elk kind is uniek en elke ontwikkelingsfase vraagt zijn eigen benaderingswijze. Zoals we eigenlijk ook doen in onze eigen praktijk, Dental Delft Junior. Met iedere nieuwe patiënt en zijn of haar ouders voeren we eerst een kennismakingsgesprek. Ook vragen we de ouders voorafgaand aan de behandeling naast de algemene gezondheidsvragenlijst een tweetal andere vragenlijsten in te vullen, met betrekking tot angst en psycho-sociale gesteldheid van het kind. Hierdoor krijgen we een beter beeld en kunnen we als behandeling zorg op maat bieden. Daarna plannen we eerst een wen-afspraak. Bij ons krijgt ieder kind rustig de gelegenheid om te wennen. We nemen de tijd om de kinderen uit te leggen wat er precies staat te gebeuren bij de kindertandarts. Een goede uitleg en wennen voorkomt dat kinderen angstig worden. De een kan wat meer hebben, is minder kwetsbaar, dan de ander. Die gesprekken beginnen heel 'breed' om uiteindelijk te focussen op de mond. Hoe vaak poets je? Wanneer poets je? Hoe poets je? Wat vind je spannend? We proberen ze ook wegwijs te maken in de praktijk. Alles om de kinderen op hun gemak te stellen. Dit ligt per kind aan de ontwikkelingsfase waarin ze zich bevinden."
Dental Delft, 015-2001122 / info@dentaldelft.nl / www.dentaldelft.nl