Het gezondheidscentrum RijswijkBuiten heeft meerdere (medische) disciplines in huis
Het gezondheidscentrum RijswijkBuiten heeft meerdere (medische) disciplines in huis Foto:

Gezondheidscentrum heeft 'alles' in huis!

RIJSWIJK - Gezondheidscentrum RijswijkBuiten is gelegen op de grens van Rijswijk en Delft. U vindt hier huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek op twee locaties: de Van Rijnweg 9 en de Anna van Hogendorpstraat 26 . Ook zijn er verloskundigen, diƫtisten, tandartsen, logopedisten, pedicures en andere gespecialiseerde professionals werkzaam in het centrum. Kortom, een uitgebreid zorgaanbod waarbij u terecht kunt met al uw vragen over uw gezondheid.
Het is een professioneel en innovatief gezondheidscentrum met gespecialiseerde kennis en werkend volgens de laatste inzichten. Daarnaast is er in het gezondheidscentrum veel mogelijkheid voor eigen onderzoek met moderne apparatuur. En lukt dat niet binnen het centrum, dan werken zij nauw samen met omliggende ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo helpen zij u snel, zodat u de beste zorg krijgt.

Sinds de zomer is het centrum uitgebreid met een (medisch) pedicure, Marieke Rust, op de locatie Anna van Hogendorpstraat en een logopediste, Jenneke Bovenlander-Rienks, op de locatie van Rijnweg. Nieuweling Jenneke vormt nu samen met Miranda, Jessica en Mariƫtte het vierkoppige team van logopedie Steenvoorde.

Adressen:
Logopedie Steenvoorde, Van Rijnweg 9, Rijswijk
Tel.: 06-28925898 (woensdag), 070-3945699 (alle dagen), spreekuur op woensdag
info@logopiediesteenvoorde.n
lwww.logopediesteenvoorde.nl

Mevr. M. Rust, Anna van Hogendorpstraat 26, Rijswijk
Tel.: 06-24831851
pedicure.delft@gmail.com
www.pedicure-delft.nl

Overige telefoonnummers:
Huisarts: 070-2092063 Apotheek: 070-3016655 Fysiotherapie: 010-4205580