Nolten aan de Hippolytusbuurt heeft een prachtige Shop in Shop van Floris van Bommel
Nolten aan de Hippolytusbuurt heeft een prachtige Shop in Shop van Floris van Bommel Foto:

Shop in Shop Floris van Bommel bij Nolten

DELFT – Liefhebbers van het Nederlandse modelabel Floris van Bommel kunnen hun hart ophalen bij schoenenwinkel Nolten aan de Hippolytusbuurt. Het filiaal heeft sinds kort een Shop in Shop met een breed assortiment van het welbekende merk. In het interieur van de nieuwe Shop in Shop is een stijlvol vloerkleed opgenomen, ontworpen door niemand minder dan Floris van Bommel zelf. Dit nieuwe interieur in combinatie met het uitgebreide assortiment zorgt voor een ultieme winkelbeleving voor fans van het merk.
Van hippe kinderschoenen tot mode- en comfortschoenen voor dames en heren, bij Nolten winkelt de hele familie. Voor comfortschoenen winkelt u bij Nolten Classic in WC In de Hoven, voor actuele mode voor heren en dames op de Hippolytusbuurt en voor kids in het gerenoveerde pand aan de Brabantse Turfmarkt. Drie gespecialiseerde winkels in Delft, waar je - net als online- merken als Fred de la Bretoniére, Van Bommel, Sendra, Santoni, Nubikk en Tommy Hilfiger vindt.
Bij Nolten Kids aan de Brabantse Turfmarkt is een vending machine aanwezig waaruit kinderen, na aankoop van een paar schoenen, zelf een cadeautje mogen kiezen. Met deze Nolten winkel krijgt het centrum van Delft er een kinderspeciaalzaak bij. De 70 vierkante meter tellende winkel richt zich alleen op de kleinere klant en heeft een uitgebreid aanbod aan kinderschoenen. Met een scala aan kwaliteitsmerken als Develab, Hip, Adidas, Red-Rag, Clic, Ugg en Timberland voor de allerkleinste, maar ook grotere kinderen. Doordat de winkel zich uitsluitend op kinderen richt, zijn de medewerkers in de winkel gespecialiseerd in het assortiment. Voor een vakkundig schoenadvies kun je dan ook zeker bij de winkel binnenstappen. Loop eens binnen bij dit supertrio!
Nolten, Hippolytusbuurt 20, 015-2124843, Nolten Kids, Brabantse Turfmarkt 91, 015-8200400, Nolten Classic, Martinus Nijhofflaan 22, 015-2613906.