Kees de Hoog van de Beterlopenwinkel toont de comfortabele 'Solidus'-schoenen
Kees de Hoog van de Beterlopenwinkel toont de comfortabele 'Solidus'-schoenen Foto:

Maak kennis met 'zachte' Solidus schoenen

DEN HAAG - Heb jij ook wel eens het idee dat er alleen maar harde schoenen bestaan? Altijd pijn omdat het harde bovenleer altijd knelt?
Je knobbel bij de grote teen maakt dat je een maatje groter probeert en dat je daardoor weer uit je schoenen slipt? Misschien heb je ook wel dat je ieder steentje voelt?

Dan zijn de modische super comfortabele schoenen van Solidus misschien dé oplossing voor jouw problemen. Deze Duitse trendy lichtgewicht schoenen worden gemaakt in meerdere wijdte maten, van zeer smal tot extra breed met lucht gepolsterde zolen en zachte leersoorten. Voor de supergevoelige voet is de Solicare Soft lijn bedacht met een combinatie van leer en stretch materiaal.

Alle schoenen zijn voorzien van een comfortabel uitneembaar voetbed zodat ook je eigen steunzolen er perfect in passen.

Informatiedag
Om jou kennis te laten maken met dit spraakmakende schoenenmerk voor dames en heren organiseert de Haagse Beterlopenwinkel op woensdag 14 november van 10.00 uur - 16.00 uur een speciale Solidus informatiedag, zodat iedereen zelf kan ervaren hoe deze heerlijke schoenen lopen tot een feestje maken. Naast de eigen vakkundige medewerkers is er op die dag ook een deskundige van Solidus aanwezig aan wie je al jouw vragen kunt stellen.
Als je ons verblijdt met een Solidus aankoop op 14 november dan hebben wij een verrassing voor jou! De Beterlopenwinkel is te vinden op de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag, bereikbaar met bus 37 (halte Noordweg) of tram 16 (halte Hogeveld). Altijd voldoende gratis parkeergelegenheid achter de winkel op de Bostonsingel.
Tot ziens, de koffie staat klaar!