De 'blommige' dames van Pluck aan de Molslaan 2, Marit en Tessa
De 'blommige' dames van Pluck aan de Molslaan 2, Marit en Tessa Foto:

Pluk je eigen boeket bij Pluck!

DELFT - U kent natuurlijk allemaal de gezegdes 'Pluk de dag' en 'Zeg het met bloemen'. Bij Pluck aan de Molslaan 2 in Delft hebben ze deze twee zegswijzen in de blender gestopt.

Bij binnenkomst mag iedere klant zelf zijn bloemen plukken. Dus iedereen kan zelf zijn of haar boeket samen stellen: stylish een paar bloemen los in een vaas of een kleurrijk veldboeket, door de rijke keuze aan bloemen is al het gewenste 'maatwerk' mogelijk!

Geluksmoment
Het creëren van een eigen geluksmoment in de pluk(speel)tuin. Pluck is een walhalla voor de liefhebber van bloemenpracht. Voor elke beurs, van een rijk geschakeerde bos bloemen tot een enkele roos als verrassing voor de nieuwe verkering.

Naast heerlijk ruikende bloemen heeft Pluck ook een ruim assortiment aan (bijpassende) vazen.

Voor mensen die nooit zonder bloemen willen zitten, die altijd - op elk moment van de dag- omringd willen worden door mooie, sierlijke bloemen heeft Pluck binnenkort verschillende abonnementen, daar zijn ze hard mee bezig. Deze abonnementen kunnen naar wens worden samengesteld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vers boeket elke week, of eens in de twee weken. Hou daarvoor onze website in de gaten!

Marit: "We werken met z'n drieën, Tessa en ik werken nog steeds bij Pauline op het Achterom 89, en Pluck is erbij geopend met een heel ander concept, maar met dezelfde kwaliteit."

Kijk voor voorbeelden op Instagram: @pluckdelft

Pluck, Molslaan 2, Delft
015-2000158
info@pluckme.nl
www.pluckme.nl