Kinderopvang 't Kickertje viert haar 25-jarig jubileum
Kinderopvang 't Kickertje viert haar 25-jarig jubileum Foto:

Kinderopvang 't Kickertje viert haar jubileum!

DEN HOORN - Mag het 'n applausje minder zijn? Hoe kunt u bijdragen aan het vergroten van zelfvertrouwen van uw kinderen?

In 2018 viert 't Kickertje haar 25-jarig bestaan. 't Kickertje staat voor plezier en kwaliteit in kinderopvang mét en voor kinderen. Op 22 november 2018 opent 't Kickertje de deuren van gebouw het Lint in Den Hoorn voor een wervelende jubileumavond. Een feestelijke avond waar u kennis maakt met het thema Groei Mindset.

Arina van der Velden, planner/relatiebeheerder Kindercentrum 't Kickertje:
"Om in de toekomst als mensen in vrijheid keuzes te kunnen maken is het belangrijk om je individueel en in relatie tot anderen te ontplooien. Ieder kind heeft ruimte nodig om de potentie die het in zich heeft te ontwikkelen".
Dit is de visie van 't Kickertje. Tijdens de jubileumavond laat 't Kickertje zien en ervaren vanuit welke invalshoek er gewerkt wordt. Op een unieke en interactieve wijze kunt u kennis maken met het thema Groei Mindset. Een bijzonder gedachtegoed op basis waarvan 't Kickertje, samen met u, bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen van uw kind(eren).

Bent u geïnteresseerd om deze avond bij te wonen, dan bent u van harte welkom. Op de website van 't Kickertje, onder het kopje 'actueel', vindt u meer informatie.

Wilt u langs komen op een van de locaties van 't Kickertje, bel voor een rondleiding. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om u te laten zien hoeveel plezier de kinderen beleven samen met andere kinderen in hun ontwikkelingsreis.

Kijk op www.kickertje.nl voor uitgebreide informatie of bel: 015-2573212.

Adres: Stichting Kinderopvang 't Kickertje, Warmoesland 57, Den Hoorn