Decokay Delft heeft een groot assortiment in raamdecoratie
Decokay Delft heeft een groot assortiment in raamdecoratie Foto:

Decokay Delft heeft alles voor in en om het huis

DELFT - Decokay Delft, voorheen Wandmode Delft, heeft een breed assortiment. Van behang tot vloerbedekking (laminaat, pvc, tapijt) en van raamdecoratie (rolgordijnen, lamellen etc.) tot verf voor binnen en buiten. Decokay Delft is thuis in uw huis.

Stefan de Wit:
"Ondanks de naamsverandering is ons assortiment hetzelfde gebleven. Voor veel klanten zijn wij al lang het vertrouwde gezicht op doe-het-zelf gebied in de wijk Buitenhof-Voorhof. Wij hebben bijvoorbeeld veelbehang op voorraad tegen een scherpe prijs. Hoe klantgericht wij zijn? Nou, we kunnen bijvoorbeeld bij een klus veel uit handen nemen, zoals behangen, raamdecoratie ophangen, een vloer leggen, een wandje stucen of sponningen schilderen. Onderhoud van A tot Z. In vergelijking tot de bouwmarkten leveren wij een betere kwaliteit tegen vaak dezelfde prijs. We hebben op elk vlak veel expertise in huis: twee man personeel in de winkel en drie man in de buiten(klus)dienst. Momenteel hebben we een leuke aanbieding op het gebied van raamdecoratie. Op rolgordijnen ontvangen onze klanten maar liefst 20% korting en op de overige raamdecoratie 15%. Dus natuurlijk is dat dan de moeite waard om even langs te wippen en onze collectie te komen bekijken."

Webshop
"Zoals het ook de moeite waard is om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Want, wat te denken van 20% korting op inbetweens, overgordijnen, vitrages en verduisterende gordijnen van Decokay Design? Op onze site kun je ook heerlijk 'browsen' in alle voorbeelden fotowanden, ook voor kinderkamers. Te verkrijgen in alle benodigde maten. Daarnaast kunt u meteen even lezen over de verschillende soorten en kleuren verf die wij in de winkel voor u klaarmaken. Zeer trendy is het behang met sloophoutprint, in de kleuren vergrijsd blauw, geel of wit, of het behang met patchworkmotief van Dutch Wallcoverings. U kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel behang van: steenprint (marmer, baksteen, graniet) of graffitiprint."

Interieuradvies
"U wilt een compleet interieuradvies? Ook dat is mogelijk bij Decokay Delft. U hoeft alleen maar even een afspraak te maken in de winkel. Dus, zien we u binnenkort in onze winkel? U bent van harte welkom?"

Adres:
Decokay Delft
Minervaweg 14
2624 BZ Delft
015-8877877
www.decokaydelft.nl