Veel kerstspulletjes te kust en te keus bij Kringloopwinkel RataPlan
Veel kerstspulletjes te kust en te keus bij Kringloopwinkel RataPlan Foto:

Kerstspullen bij Kringloopwinkel RataPlan

DELFT - Op zondag 4 november start de verkoop van de kerstartikelen bij Kringloopwinkel RataPlan. Deze dag zullen alle vestigingen extra geopend zijn van 12.00 uur - 17.00 uur.


Met de winterse dagen in het verschiet, verandert het straatbeeld in een gezellig kersttafereel. Dat betekent voor RataPlan dat de Kerstshow kan worden opgebouwd. Talrijke sfeermakers komen weer in de winkel te liggen. Of u nu voor een witte of een kleurrijke kerst gaat, een eigentijdse of klassieke kerst, RataPlan biedt een ruim assortiment kerstartikelen.

Kerstafdeling
Er wordt een speciale kerstafdeling ingericht waar u een breed assortiment aan kerstitems kunt vinden. Hierbij kunt u denken aan kerstbomen en sfeervolle versiering tot cadeaus voor vrienden en familie. Heeft u de ene dag niet gevonden wat u zocht? Misschien ligt het een andere dag wel in de winkel. Elke dag worden de artikelen aangevuld.

Een tweede leven
Heeft u kerstspullen over of bent u van plan artikelen weg te doen? Maak een ander blij met uw 'oude' kerstspullen en geef ze een tweede leven. Breng de spulletjes langs en kom meteen gelijk zelf een kijkje nemen op onze kerstafdeling. Dus 'Ho, ho, ho: meteen in de arrenslee en tot ziens!'

Adressen:

RataPlan Delft,
Turbineweg 16a, Delft
Telefoon: 088-8282782

RataPlan Den Haag,
Laan van Waalhaven 213a, Den Haag
Telefoon:088-8282782

Mail: klantenservice@rataplan.nl
www.rataplan.nl.