Martin Rietveld van Bakker Jaap staat voor een verbouwing
Martin Rietveld van Bakker Jaap staat voor een verbouwing Foto:

Bakker Jaap groeit uit zijn jasje!

DELFT - Business is booming bij Bakker Jaap! Het aantal extra bestellingen neemt zo'n vlucht, dat Martin Rietveld van de bakkerswinkel die zich profileert als 'Lekkerste bakker van Delft' voor een grondige verbouwing staat.


"We zijn bezig met plannen om de vierkante meters van de bakkerij te verdubbelen. Dat betekent dat het winkelgedeelte ongeveer gehalveerd zal gaan worden. Maar, natuurlijk zorgen we ervoor dat er genoeg vloeroppervlak over blijft om de klant warm welkom te heten.
Deze verbouwingsoperatie zal ongeveer zes maanden tot een jaar gaan duren. Het nijpende tekort aan bakcapaciteit noopt ons tot deze rigoureuze aanpassing. Want zoals onze klanten weten: we leveren vakbekwaam handwerk, het echte ouderwetse ambacht. Niks van de fabriek, we bakken alles zelf. Bij ons alleen 'the real deal'.

Bakker gezocht
Vanwege de toegenomen drukte, vooral de 'bedrijvige' regio weet ons steeds beter te vinden, zijn we naarstig op zoek naar een bakker of bakkershulp om ons team te komen versterken. Als dit je wat lijkt, nodigen we je uit om langs te komen.

Donkere Dagen
Verder staan de Donkere Dagen alweer bijna voor de deur. de gezellige tijd rond Sinterklaas en Kerstmis. Bij Bakker Jaap hebben we het hele Sinterklaasassortiment ruim op voorraad. Van pepernoten tot speculaaspop en van kruidnoot tot boterletter. Kijk voor onze actuele aanbiedingen op pagina 3 van deze krant. Tot ziens bij Bakker Jaap!"

Adres:
Bakker Jaap
Wijnhaven 5
Telefoon: 015-2141128
info@bakker-jaap.nl
www.bakker-jaap.nl