Bij Dutch Dream kunt u een boxspring leasen voor een vast bedrag per maand.
Bij Dutch Dream kunt u een boxspring leasen voor een vast bedrag per maand. Foto:

Matras vervangen van uw boxspring

Het matras van uw boxspring gaat niet levenslang mee, waarschijnlijk bent u zich daarvan bewust. ..

Na ongeveer 8 à 10 jaar treden de bekende problemen van een versleten matras op. Het matras van uw boxspring zakt in of vertoont ongemakken zoals kuilvorming. Het is tijd om het matras van uw boxspring te vervangen.

Een nieuw matras in dezelfde stof
Vaak blijkt het lastig te zijn om een nieuw matras voor uw gestoffeerde boxspring te vinden in dezelfde maat en kleur. Ongeveer 10 jaar geleden heeft u een compleet gestoffeerde boxspring aangeschaft. Uw boxspringbodem is nog lang niet aan vervanging toe maar uw matrassen wel. Dutch Dream heeft de oplossing! Wij maken ieder matras volledig op maat voor uw boxspring. In onze showroom komt u het matras naar uw wens testen. Heeft u een favoriet gevonden? Wij zorgen dat deze op uw boxspring komt te liggen.

Voorwaarde
Voorwaarde voor deze unieke service is dat de oude matrashoezen voorzien moeten zijn van een ritssluiting en uw boxspringbodem nog in goede staat om uw nieuwe matrassen nog eens 10 jaar te dragen. Als een ritssluiting aanwezig is kunnen wij de oude kern eenvoudig vervangen voor een nieuwe matraskern. Natuurlijk hoort daar ook een frisse topper bij. Ook die maken wij voor u op maat. Zo kunt u er weer jaren tegenaan zonder de uitstraling van uw boxspring te veranderen.

Dutch Sleep fabriek
Wij bieden deze service aan voor iedere boxspring, zowel een Dutch Sleep boxspring alsmede andere merken. Onze Dutch Sleep fabriek maakt het mogelijk om de levensduur van uw boxspring te verlengen zonder de looks te wijzigen! Wilt u meer weten van deze service? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van de vestigingen.

Dutch Dream Lease
Maar twijfelt u aan de conditie van uw bed en laat uw budget het nog niet toe een nieuwe boxspring aan te schaffen dan hebben wij nog een mooi voorstel. U kunt bij ons een boxspring leasen voor een vast bedrag per maand en dan slaapt u weer op een goed ondersteunend bed zonder de hoge aanschafkosten. Er is al een boxspring te leasen voor maar € 29,95 per maand. U geniet van uw boxspring waarbij wij u de mogelijkheid bieden om zelf uw matras uit te kunnen kiezen. Dus kom eens testen en bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs!