DELFT - Full Speed nestelde zich dit weekend in de top van de derde klasse door met 5-1 van Houtwijk te winnen. Jacco Wevers trof viermaal doel.

- Is dat je eerder gelukt?
"Als eerste elftalspeler niet, nee. Ik heb wel een aantal maal drie keer in een wedstrijd gescoord, maar dit niet. Wel waren er dit keer drie strafschoppen bij."

- Waren het terechte penalty's?
"Absoluut. Zij deden het niet heel handig, want ze speelden hard en maakten nogal onhandige overtredingen. In zulke wedstrijden moet je ervoor zorgen dat je snel op voorsprong komt, anders gaan ze er echt in geloven. Dat lukte gelukkig."
- Hoe beviel de vrije zondag twee weken terug?
"Dat heb je in een poule met een oneven aantal ploegen. We hebben een wedstrijd minder gespeeld, maar evenveel verliespunten als de twee koplopers. Als we zondag van ODB winnen, staan we samen met hen en Wilhelmus, dat vrij is, gedeeld eerste."

- Wat is de doelstelling dit seizoen?
"We moeten ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk vast bij de eerste zes zitten, zodat we de tweede seizoenshelft in de winnaarspoule uitkomen. Het zou natuurlijk het mooiste zijn om ons daarvoor als eerste te plaatsen, maar het belangrijkste is dat we erbij zitten."