Ervaar een 20 minuten durende workout bij Bodytec Studio Delft
Ervaar een 20 minuten durende workout bij Bodytec Studio Delft Foto:

Gratis proefles nieuwe Bodytec Studio

DELFT - Vanaf 1 september zijn Bodytec Studio Delft en Den Haag geopend! Bodytec Studio heeft al zeven jaar ervaring met het geven van Bodytec trainingen in Naaldwijk, Wateringen en De Lier en voegt hier nu twee nieuwe vestigingen aan toe. Kom de schokkende training ervaren tijdens een gratis proefles. Deze actie is geldig bij Bodytec Studio Delft en Bodytec Studio Den Haag.

Een summer-body traint u in de winter en daarom komt deze actie als gelegen! Een goed voornemen
voor 2019 om gezonder, strakker en fitter door het leven te gaan. En dat ook nog in slechts 20 minuten per training.
Tijdens de Bodytec training zorgt de Elektro Musculaire stimulatie (EMS) ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Hierdoor wordt in korte tijd spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. Naast de Bodytec Training, wordt de variant HII-tec gegeven. Met deze 'kloppende' work-out traint u aan een betere conditie en verliest u centimeters buikomvang! U krijgt een intensieve 20 minuten training, waarbij we focussen op uithoudingsvermogen en vetverbranding. De EMS training wordt tevens toegepast bij fysiotherapie en revalidatie. De training is snel, zeer effectief en onder begeleiding van een personal trainer. Trainen volgens deze methode kan iedereen en het kost slechts 20 minuten per training. De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en kan afgestemd worden op alle leeftijden en niveaus.
De Bodytec Studio in Delft is gevestigd aan de Papsouwselaan 131 A. De Bodytec Studio in Den Haag is te vinden aan de Aert van der Goesstraat 19. Beide vestigingen hebben al veel tevreden klanten die vanuit de oude vestiging mee zijn verhuisd naar Bodytec Studio. Daarnaast bent u van harte welkom bij één van onze andere studio's in Naaldwijk, Wateringen of De Lier. Grijp uw kans om voordelig kennis te maken met deze unieke trainingsmethode. U kunt uw training inplannen op www.bodytecstudio.nl.

Winactie!
Like de Facebookpagina van Bodytec Studio en maak ook nog eens kans op 3 gratis Bodytec Trainingen ter waarde van 75,00 euro!

Nieuwsgierig geworden? Laat u verrassen door de schokkende techniek en sta versteld van het resultaat. Neem contact op via info@bodytecstudio.nl om een proefles in te plannen en ervaar de vele voordelen.