Tim haalt gratis al uw oude metalen op
Tim haalt gratis al uw oude metalen op Foto:

TP Oude Metalen haalt uw oude metaal op

DELFT - Tim Pfeifer, eigenaar van TP Oude metalen enzo…...haalt al sinds november 2012 gratis oude metalen op bij zowel particulieren als bedrijven.

Dit doet hij met zijn bus die is uitgerust met een kraan. Hiermee kan hij zowel lichte als zware spullen ophalen bij particulieren en bedrijven. Inmiddels heeft hij al een aardige klantenkring opgebouwd.

"Ik word dagelijks gebeld om oude metalen op te halen," vertelt Tim. "Dan kom ik direct of we maken een afspraak. Ik neem alles mee, als het maar oude metalen zijn. Bij bedrijven plaats ik bakken, zodat ze daar de metalen in op kunnen slaan. Eén keer per week ga ik de bakken dan leeghalen."

Inkoop van metalen
De containerservice is niet alleen gratis, u krijgt de inhoud van uw afval ook per kilo uitbetaald. TP Oude metalen enzo... koopt ook metalen in zoals bijvoorbeeld messing, lood, koper, roestvrij staal, zink en aluminium (let op: voor koper is legitimatie is verplicht).
Deze metalen kunnen worden ingeleverd aan de Lau Mazirelweg. Daar worden de metalen gewogen.

Sloopauto's
Heb je een auto die naar de sloop moet, neem dan contact op of kom even langs. Wij kunnen dan beoordelen hoeveel deze auto nog waard is.

Wij nemen geen asbesthoudende producten in!

Kijk voor meer informatie op de site: www.tpoudemetalenenzo.nl
U kunt ook bellen voor een afspraak: 06-24119609.

Adres:
TP Oude Metalen enzo
Lau Mazirelweg 4 (zijstraat van de Rotterdamseweg), 2629 HW Delft.