De vleeswarenafdeling van PLUS Martin Panis
De vleeswarenafdeling van PLUS Martin Panis Foto:

PLUS heeft beste vleeswaren

Supermarkt PLUS is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Vleeswarensupermarkt van Nederland. Dat is de uitkomst van het GfK Vleeswarenrapport.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau GfK meet in opdracht van Stegeman hoe supermarkten presteren en hoe de klanten de Vleeswarenafdeling ervaren. Consumenten gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor: netheid afdeling, kwaliteit assortiment, ruime keuze, overzichtelijkheid schap, voldoende voorraad, deskundigheid van het personeel, aanbiedingen en lage prijzen.

Waardering klanten
De overall waardering van de PLUS Vleeswarenafdeling is fors gestegen. Werd vorig jaar nog een derde plaats genoteerd, dit jaar wordt de koppositie ingenomen. Consumenten zijn het meest tevreden over de netheid van de afdeling en de kwaliteit van de producten op de bedieningsafdeling. Op beide punten staat PLUS in de top drie. Voor wat betreft de zelfbedieningsafdeling scoort PLUS het best als het gaat om de aanwezigheid van producten in het schap, ook wanneer het product in de aanbieding is.

Toevoeging prijzenkast
De prijs wordt vol trots toegevoegd aan de steeds voller wordende prijzenkast. Naast vier keer op rij Meest Verantwoorde Supermarkt is PLUS dit jaar voor de zesde keer uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt en mocht de prijs voor Klantvriendelijkste supermarkt in ontvangst genomen worden.

Koop de beste vleeswaren bij:

PLUS Martin Panis, Van Foreestweg 4A, Delft
PLUS Bomenwijk, Elzenlaan 1, Delft
PLUS Tanthof, Bikolaan 171, Delft
PLUS Van Leeuwen, Leeuwenberg 1, Den Hoorn
PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein 1, Pijnacker