De nieuwe Suzuki Vitara, over twee weken in de showroom.
De nieuwe Suzuki Vitara, over twee weken in de showroom. Foto:

Suzuki Kees Balvert blikt vooruit op de introductie
van de nieuwe Suzuki Vitara en Jimny

YPENBURG - Bij Suzuki Kees Balvert in Ypenburg maakt men zich op voor de komst van de nieuwe Suzuki Vitara.

In de tweede helft van deze maand zal dit model in de showroom te bewonderen zijn. Een vernieuwde Vitara, met eveneens nieuwe motoren, leverbaar vanaf 21.999 euro. De Vitara is de compacte SUV in de modellenrange van Suzuki. Deze heeft nu een nieuw design gekregen. "Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren nog krachtiger", zegt directeur Kees Balvert. "Achter vallen vooral de andere achterlichtunits op."

Vernieuwde Vitara
Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van de Vitara is opgefrist. Wat is er zoal nieuw? Tussen de snelheidsmeter en de toerenteller van het instrumentarium is bijvoorbeeld een nieuw informatiedisplay in kleur gekomen. "En voor de Vitara natuurlijk ook nieuwe motoren, waaronder de al bekende 1.4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo. Desgewenst is de nieuwe Vitara uit te rusten met Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. "Dit maakt de nieuwe Vitara de ideale trekker van een middelzware caravan", aldus Balvert.
De compacte Suzuki Vitara, die van binnen erg ruim blijkt, heeft een keuze uit vier nieuwe uitrustingsniveaus. Daarnaast zijn er twee nieuwe exterieurkleuren. Kees Balvert: "Wie echt alle details wil weten, die moet in de tweede helft van oktober eens langs komen in de showroom."

Suzuki Jimny
Iets later op de ´introductielijst´ staat de vernieuwde Suzuki Jimny. Ook daar verwacht het verkoopteam van Suzuki Kees Balvert veel van. "Die auto wordt medio december leverbaar, met een vanafprijs van 26.799 euro. "Het gaat om al weer de vierde generatie van de Suzuki Jimny", zegt Balvert. "De mini lifestyle offroader is straks voorzien van een 1.5-liter viercilinder benzinemotor."
De motor waar Kees Balvert het over heeft, weerspiegelt het vermogen van 74 kW (102 pk) en een 130 Nm koppel. Leverbaar in drie uitvoeringen, te weten de Comfort, Select en Stijl. En daarnaast zijn er acht kleuren mogelijk, maar altijd is de Jimny voorzien van zwarte bumpers, spatbordranden en spiegels. Standaard zijn de kleuren Bluish Black, Silky Silver Metallic, Jungle Green, Medium Gray en Superior White. De two-tone kleurencombinaties zijn Brisk Blue, Chiffon Ivory, Kinetic Yellow en die zijn dan allemaal weer gecombineerd met een kap in de kleur Bluish Black Pearl. Rijd je al een mooie Suzuki of andere auto? Momenteel zijn er aantrekkelijke inruilpremies voor de Swift, Ignis en Vitara. Dit kan wel oplopen tot 1.500 euro voor de Vitara, het duurste model. Laat je informeren in de vestiging in Ypenburg, die nu drie jaar bestaat. Al veel langer is Suzuki Kees Balvert gevestigd in Monster. Hiermee is het autobedrijf dé Suzuki-dealer voor de hele regio Den Haag.

Zeven Garanties
Koop je een Suzuki, dan koop je een kwalitatief uitstekende auto. Dit wordt bevestigd door de Zeven Garanties van Suzuki, waar de klant altijd vanuit kan gaan. Alle huidige Suzuki-rijders zijn al overtuigd:
1. Super om te rijden - dynamisch en speels door het lage gewicht en de directe besturing. 2. Super technologie - in deze auto vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid. 3. Super design - aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. 4. Super betrouwbaar - het merk staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken, onder meer van de Consumentenbond. 5. Super zuinig - minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in het onderhoud. 6. Super service - dealer staat persoonlijk voor je klaar, vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service. 7. Super prijs - veel auto voor je geld, die ook veel waard blijft"

Suzuki Kees Balvert
www.suzuki.nl/
kees-balvert-den-haag/