Notarissen Erwin Spiekman en Kalinka Loos. (foto: ML)
Notarissen Erwin Spiekman en Kalinka Loos. (foto: ML) Foto:

Westvest Notarissen is jarig en trakteert

DELFT – Westvest Notarissen heet iedereen welkom op hun feestje. De notaris is namelijk jarig. Niet alleen die aan de Westvest 38, maar elk notariskantoor in Nederland.


De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie bestaat 175 jaar en in dit jubileumjaar mag een activiteit en een traktatie voor Delftenaren niet ontbreken. "En wij vieren dat feestje mee en alle belangstellenden in Delft mogen dat weer met ons mee vieren", zegt notaris Erwin Spiekman. "Wat die traktatie precies is, dat houden we nog even geheim."
Feestje op kantoor
Het feestje bij Westvest Notarissen vindt plaats op zaterdag 3 november tussen 11.00 uur en 14.00 uur aan de Westvest. Het doel van dit feestje is, om de zichtbaarheid en toegevoegde waarde van ´de notaris´ onder de aandacht te brengen in de buurt. Onder het motto ´de notaris is jarig en trakteert´ laat Westvest Notarissen zich zien als team, en vertelt waar het voor staat. "Uiteraard hebben we deze dag helemaal ingekleed op de manier die bij ons kantoor past", aldus Spiekman.

Jubileumstijl
Inmiddels wordt de verjaardag van de KNB en Westvest Notarissen al groots aangekondigd in jubileumstijl, door middel van onder andere posters en online banners.

Aanwezigheid notaris
De notaris is meer aanwezig in het gewone leven dan je zou denken. Bijvoorbeeld op de sportclub, de culturele instelling waar je lid van bent of de historische vereniging. Of gewoon op de markt, in de bibliotheek of in het verzorgingshuis waar een familielid van je verblijft. "Maar het gaat vooral om de openstelling van het notariskantoor zelf deze dag. Wat gebeurt daar nu eigenlijk en waar kan de notaris u bij helpen?"