Bedrijfswagenspecialist Robert Schaap kan je in de oktobermaand alles vertellen over het 'Nu of Nooit Aanbod'.
(foto: ML)
Bedrijfswagenspecialist Robert Schaap kan je in de oktobermaand alles vertellen over het 'Nu of Nooit Aanbod'. (foto: ML) Foto:

De Renault Bedrijfswagendagen bij Autohaag Zeeuw Pro+ Center

DELFGAUW - Autohaag Zeeuw Delft bereidt zich voor op de Bedrijfswagendagen. Oktober is niet voor niets de Bedrijfswagenmaand van Renault.

In het Autohaag Zeeuw Pro+ Center zijn de bedrijfswagenspecialisten er helemaal klaar voor. Ze kunnen de bezoekers alles vertellen over het niet te missen 'Nu of Nooit Aanbod'.

Laadruimte pakket
Dus ben je op zoek naar een bedrijfswagen. Begin dan bij Autohaag Zeeuw Pro+ Center tijdens de Renault Bedrijfswagendagen. "Of je nu starter, zzp' er, of mkb'er bent, er is een Renault bedrijfswagen voor iedere ondernemer", zegt bedrijfswagenspecialist Robert Schaap. "Bij aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master kan jouw voordeel oplopen tot 5.000 euro plus een gratis laadruimtepakket ter waarde van 1.000 euro. Dit pakket bestaat uit een lattenframewand, een betonplexvloer en montage van wielkastbeschermingen."
Voor meer informatie over de voorwaarden kun je kijken op renault.nl/bedrijfswagendagen.


Flex Financial Lease
Heb je het liefst een vast leasebedrag per maand? Ontdek dan Flex Financial Lease. Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, financier je al tegen 0.9 procent rente met deze Flex Financial Lease. "Dit alles voor één vast maandbedrag, al vanaf 125 euro", gaat Schaap verder. "Je rijdt al een Renault bedrijfswagen vanaf 99 euro per maand. Of kies voor 0% financial lease, wij vertellen je hier alles over de voorwaarden of kijk op de website."


Zeer breed aanbod
Autohaag Zeeuw Pro+ Center is jouw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Kies je voor de robuuste Kangoo, voor de veelzijdige Trafic of toch voor de krachtige Master? Met meer dan 5.000 beschikbare uitvoeringen kan er al aan jouw wensen en vereisten worden voldaan. "Wat ze gemeen hebben zijn comfort, veiligheid en de oneindig praktische mogelijkheden", zegt hij.

Kennismaking
Je hebt de mogelijkheid om te profiteren van dit voordeel tot en met 31 oktober 2018. Als je meer wilt weten, kun je kijken op www.autohaagzeeuw.nl. Of maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met één van de bedrijfswagenspecialisten. "Iedereen is van harte welkom in de showroom tijdens de Bedrijfswagendagen", aldus Schaap.


Autohaag Zeeuw Pro+ Center
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl