Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Open Huis volgens Roepman nog altijd probaat middel

Het bekende Delftse makelaarskantoor Roepman Makelaardij is bij het NVM Open Huis uiteraard ook weer van de partij.

Een aantal objecten is weer opengesteld voor een vrije bezichtiging. Deze zaterdag 6 oktober zijn de objecten uit het aanbod van Roepman Makelaardij te bezichtigen tussen 11.00 uur en 15.00 uur. "We verwachten veel publiek", zegt Ronald Roepman, die als makelaar-taxateur de belangstellenden zal begeleiden. "Niet alleen vanuit Delft, maar ook uit omliggende gebieden."
Hoewel er in de huidige woningmarkt minder woningen te koop staan, het is een schaarse woningmarkt, is het NVM Open Huis volgens Roepman nog altijd een goed middel. "Een goed instrument om woningen onder de aandacht van veel verschillende mensen te brengen", zegt hij. "Het is laagdrempelig, je hoeft geen vrij te nemen, er hoeven geen agenda's getrokken te worden en de belangstellenden komen meer te weten over de woonbeleving van de bewoners zelf. Ze horen het uit de eerste hand." Voorheen werd een open-huizen-route massaal ingezet. Vooral tijdens de crisisjaren, toen er veel huizen te koop stonden. Nu zijn er minder woningen beschikbaar, maar nog altijd is het voordeel groot van die puur persoonlijke uitleg in een ruim tijdsbestek. "En daarna kunnen wij als makelaar natuurlijk meteen ingeschakeld worden", zegt Roepman. "We springen er meteen op in als er interesse is. Als aankoopmakelaar kunnen we gezamenlijk de strategie bepalen, eventueel een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en een taxatieverslag maken. En vervolgens een realistisch bod doen. Een dienst op basis van no cure/no pay.
Als de verkopende partij uiteindelijk niet voor ons bod gaat, dan hoeft onze klant ons niets te betalen. Men is ons dan niets verschuldigd. Roepman Makelaardij aan de Molslaan 43 is te bereiken via (015) 213 41 34. Of kijk voor informatie op www.roepman.nl.