Open huis Concordia afgelast

Vanwege de verwachte slechte weersomstandigheden op zondag 23 september heeft het bestuur van sportvereniging Concordia besloten om het open huis niet door te laten gaan.

Er wordt op een ander moment een nieuwe datum ingepland. Iedereen die interesse heeft om te gaan sporten bij Concordia is natuurlijk alsnog van harte welkom. Bij de jongste voetbaljeugd is er nog voldoende ruimte om te komen voetballen. Elke zondagochtend wordt er getraind en vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om een keer mee te komen doen. Ook bij de tennis en golf zijn nieuwe leden van harte welkom.

Cursus Politiek
en Filosofie

TOPdelft organiseert samen met het Prinsenkwartier een cursus filosofie en politiek.

De cursus bestaat uit elf lessen en bevat een aantal bekende sprekers. Er is plaats voor vijftig deelnemers. Je kunt je opgeven voor de hele cursus (60 euro) of per lezing (7,50 euro). De cursus begint op 2 oktober en eindigt op 18 december 2018. De aanvangstijd is 20.00 uur, met uitzondering van 4 december. Dan is het 19.30 uur. Opgeven via info@prinsenkwartier.nl. Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.prinsenkwartier.nl

Grote bazaar in de Vierhovenkerk

Op vrijdag 28 september van 19.00 – 21.30 uur en zaterdag 29 september van 10.00 tot 14.30 uur wordt er in de Vierhovenkerk, Obrechtstraat 50 een grote bazaar gehouden.

De helft van de opbrengst is bestemd voor een project voor straatkinderen in Oeganda. De andere helft is bestemd voor diaconale doelen in Delft, zoals de buurvrouw, stichting Present en Opkikker (een laatste wens voor zieke kinderen). Verder wordt er bijgedragen aan een muziekproject voor kinderen in Estelí, Nicaragua.

In de dagen voor de datum van de bazaar kan alles wat in de loop van de tijd op zoldertjes verzameld is naar de Vierhovenkerk gebracht worden. De tijden hiervoor zijn: maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september van 14.00 tot 16.00 uur en 19.30 tot 21.00 uur. Met het kopen van lootjes zijn bij het rad van fortuin mooie prijzen te winnen.

Delftse Atelierroute

Op zaterdag 29 en zondag 30 september, van 12.00 tot 17.00 uur, vindt de 23e editie van de Delftse Atelierroute plaats. Tijdens de atelierroute kunt u de ateliers van de exposerende kunstenaars van de herfstsalon bezoeken. Bij Kadmium in het Prinsenkwartier zijn de boekjes van de salon en de plattegrond van de atelierroute verkrijgbaar. Boekje en plattegrond 5,- euro, losse plattegrond 2,- euro. Zie www.delftseatelierroute.nl voor meer informatie.