Ook restaurants, cateringbedrijven en evenementenorganisaties kunnen zich onderscheiden met het aanbod van Wijnhuys Kinésis
Ook restaurants, cateringbedrijven en evenementenorganisaties kunnen zich onderscheiden met het aanbod van Wijnhuys Kinésis Foto:

Avontuurlijk en anders

Wijnhuys Kinésis is gevestigd in een fraai gerestaureerd grachtenpand in het eeuwenoude centrum van Delft. Onder het motto 'Avontuurlijk en anders' bieden wij veel bijzondere wijnen aan. Naast eigen import van o.m. wijnen uit de Savoie, Rioja, Moezel, Bourgogne en het Aostadal, zijn wij tevens partner van Well of Wine, importorganisatie met veel biologische wijnen. Onze wijnen zijn uiterst scherp geprijsd en ons laagdrempelige spaarsysteem biedt nog meer voordeel voor u! Wij bieden een royaal assortiment van liefst 370 uitstekende wijnen uit 17 landen, waarin veel inheemse druivensoorten vertegenwoordigd zijn. Regelmatig organiseren wij workshops, waarbij u in een sfeervolle ambiance veel kennis kunt opdoen. Uw bestelling wordt door ons in Delft gratis bezorgd. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking.