Patrick van den Berg bij de Suzuki Vitara High Executive.
Patrick van den Berg bij de Suzuki Vitara High Executive. Foto:

Met Auto Nassau en Vitara over ruwer terrein

DELFT - Al meer dan dertig jaar is Auto Nassau een betrouwbaar adres. Het autobedrijf is in de loop der jaren een begrip geworden in Delft en omstreken.

Bekend geworden door het dealerschap van Daihatsu en de laatste jaren vooral van het Japanse merk Suzuki. Het bekende merk met het brede modellengamma. Te beginnen bij de Celerio, de meest compacte auto in de range. Daarna volgt de hippe Ignis, met daar weer boven de Swift. Vervolgens de Baleno en de SUV's Vitara en S-Cross.

Extra inruilwaarde
"Voor ieder wat wils dus", zegt Patrick van den Berg van Auto Nassau. "En momenteel extra voordelig extra inruilwaarde tot 1.500 euro voor uw huidige auto. De modellen hebben zo goed als allemaal een verschillende motor, handgeschakeld of met automaat. We hebben leuke aanbiedingen bij Auto Nassau, dus kom eens langs voor een proefrit!"

Top Occasions
Behalve een showroom vol met fonkelnieuwe Suzuki-modellen, heeft Auto Nassau ook een bovenverdieping met Top Occasions. Dertig goed onderhouden occasions van alle denkbare merken. Maar het grootste aandeel ligt natuurlijk bij Suzuki. Allemaal afgeleverd met BOVAG-garantie en APK van een jaar.

Suzuki Vitara
"Momenteel staat de Suzuki Vitara als heel goede occasion extra in de belangstelling", zegt Van den Berg. "Een Vitara uit het jaar 2017 in High Executive uitvoering, met net 20.000 gereden kilometers. Er zit twee jaar garantie op, dus op zoek naar een mooie Vitara, kom langs!"
De Suzuki Vitara High Executive heeft de prijs van 21.900 euro. "Echt een heerlijke auto voor op de weg, die ook een ruwer terrein aan kan."

Betrouwbaarheid
Het verkoopteam van Auto Nassau presenteert een leuk aanbod van auto's met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Veelal licht in het eigen gewicht en dus zuinig in het brandstofverbruik. "En ja, bij nieuwe modellen geldt een fabrieksgarantie van drie jaar, dus je komt nooit voor verrassingen te staan", aldus Van den Berg. "Suzuki staat aan de top van de betrouwbare auto's. Via de Consumentenbond is dit merk in 2017 door consumenten uitgeroepen tot betrouwbaarste auto."

Werkplaats
Naast de verkoop van auto's heeft Auto Nassau ook een grote werkplaats, waar reparaties, onderhoud en schadeherstel uitgevoerd worden. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens schema. De klant kan wachten in geval van kleine ingrepen, duurt het langer, dan is er vervangend vervoer in de vorm van een auto of fiets. "Maar, ook tramlijn 1 stopt voor de deur, dus ook dat is nog een mogelijkheid."

Carprof
Als Carprof-organisatie beschikt de werkplaats over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden. Carprof geeft 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties. Al het onderhoud wordt uitgevoerd volgens fabrieksrichtlijnen, met behoud van fabrieksgarantie.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl