De showroom vol nieuwe Suzuki-modellen van Suzuki Kees Balvert. 
(foto: ML)
De showroom vol nieuwe Suzuki-modellen van Suzuki Kees Balvert. (foto: ML) Foto:

Spektakel bij de najaarsacties van Suzuki Kees Balvert

YPENBURG - Dit najaar heeft Suzuki Kees Balvert diverse acties op nieuwe Suzuki-modellen.

De acties van Suzuki Kees Balvert komen er op neer, dat je korting krijgt. Grote korting. Het inruilvoordeel kan oplopen tot maximaal 1.500 euro. "We willen alle mensen nu alvast attenderen op de nieuwe Vitara", zegt verkoopadviseur Wouter de Vos. "Dat vernieuwde model staat medio oktober bij ons in de showroom."

Suzuki Vitara
De Suzuki Vitara is beschikbaar met de nieuwe 1.6 en 1.4 Boosterjet-motor. "Je herkent het design van vorige generaties, maar de moderne SUV is echt van nu", zegt De Vos. "De auto is in diverse uitvoeringen leverbaar."
De startprijs van de Suzuki Vitara ligt op 21.999 euro en De Vos zegt het nog maar even: "daarnaast is er dus dat maximale inruilvoordeel tot 1.500 euro op diverse modellen. Dus bent u toe aan een nieuwe auto, ruil de oude hier in tijdens de actieperiode."

Private lease
Het aanschaffen van een auto in één keer is misschien een te grote uitgave. Daarom kunt u ook leasen bij Suzuki Kees Balvert. Maak gebruik van de acties die momenteel gelden bij de private lease regelingen. "Daarbij kun je bijvoorbeeld de Ignis al rijden voor een maandbedrag van 209 euro", gaat De Vos verder. "En bij de Swift komt dat neer op 245 euro per maand." Mogelijkheden zijn er dus genoeg om de Suzuki van uw keuze te gaan rijden. En er is nog iets om naar uit te kijken. De verwachting is, dat aan het einde van het jaar of het begin van het nieuwe de geheel vernieuwde Jimny in de showroom in Ypenburg staat.
De Jimny is een offroader die tegelijkertijd een werkauto is èn een avontuurlijke lifestyle auto. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. "Een terreinauto zoals een terreinauto bedoeld is", aldus De Vos.

Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/balvert