Beginnerscursus hardlopen bij AV'40


Atletiekvereniging AV'40 aan de Sportring in Delft begeleidt jou met het beginnen met hardlopen.

Tijdens deze cursus van tien trainingen werkt de atletiekvereniging samen met de fysiotherapeuten van Actief en Gezond. Ook word je tijdens de trainingen, én interactief via de mail, begeleid door gediplomeerde trainers.

Om optimale begeleiding te kunnen bieden wordt 50,00 euro voor tien trainingen en de gezondheidstest gerekend. Met deze methode kan AV'40 het trainingsschema en de begeleiding aanpassen aan jouw persoonlijke niveau, wensen en fitheid, maar train je wel gezellig in groepsverband.

De beginnerscursus hardlopen start op zaterdagochtend 29 september 2018 met de kennismakingsbijeenkomst en persoonlijke gezondheidstest. Tijdens de Houtloop op zondag 16 december 2018, lopen de deelnemers een 3,5 of 5 kilometerloop. Hierna is doorstroom naar andere groepen op de dinsdag/donderdagavond en zaterdagochtend mogelijk.

Meer informatie en/of aanmelden? Graag mailen naar: wegatletiek@av40.nl. Meer informatie over AV'40 is te vinden op www.av40.nl

Gratis voetbaltraining bij vv SEP

De gratis minitraining bij voetbalvereniging SEP, speciaal voor hele jonge voetballertjes van 4, 5 of net 6 jaar, is weer gestart. Tijdens deze training maken de kinderen op speelse wijze kennis met voetbal. Na de training wordt er in de kantine nog even wat gedronken en een frietje gegeten. De training is op zaterdagochtend van 10.00 uur - 11.00 uur op het Sportpark Tanthof, Henk van Riessenlaan 52 in Delft.

Zin om zaterdag mee te doen? Kom gewoon in sportieve kleding langs of kijk voor meer informatie op www.vvsep.nl. Aanstaande zaterdag verhinderd? Geen probleem, de zaterdag erna (en daarna...) ben je ook welkom!

Nieuw seizoen Kopjeslopen

Op zondag 9 september start een nieuw seizoen Kopjeslopen. Iedere tweede zondag van de maand organiseert Atletiekvereniging De Koplopers de Kopjesloop in de Delftse Hout. Zorg dat je de eerste editie van het nieuwe seizoen niet mist!

De jeugdloop van 1 kilometer start om 10.45 uur. Deelname kost 0,50 euro. De lopen van 5, 10 en 15 kilometer starten om 11.00 uur. Deelname kost 2 euro. Inschrijven is mogelijk in de kantine van korfbalvereniging DES (sportpark Biesland).

Meer informatie verkrijgbaar bij Hans Verbeek: 015-2140539, of kijk op de website van de atletiekvereniging:
www.dekoplopers.nl