Afbeelding
Foto:

Het hele jaar door tennissen bij Tennisschool Delftsdubbel

Tennisschool Delftsdubbel is al vijfentwintig jaar een begrip in Delft. De school huurt op zowel Tennispark De Delftse Hout als Tennispark DSV Concordia verschillende banen af, waardoor er het hele jaar door binnen en buiten getennist kan worden.

"We bieden een totaalpakket aan", vertelt eigenaar Benno Ouwersloot. "Uiteraard kan iedereen bij ons lessen volgen, zowel jeugd als senioren, beginnend en gevorderd, maar daarnaast organiseren we met grote regelmaat activiteiten en evenementen zoals kidscompetities, toernooien, thematrainingen, tenniskampen en clubcompetities. Niet van alles wat, maar van alles veel, zou je kunnen zeggen."

Het feit dat je geen lid hoeft te zijn van de vereniging om een tenniscursus te volgen, onderscheidt hen van andere tennisscholen, vertelt Ouwersloot. "Je kan zonder lidmaatschap de lessen volgen. Zo kan je eenvoudig een cursus volgen om te kijken of het wat voor je is, zonder dat je direct een heel jaar aan de vereniging vastzit. Daarnaast werken we uitsluitend met professionele tennisleraren en de nieuwste apparatuur."

Tennishal De Delftse Hout is onlangs voorzien van een gloednieuwe vloer. "De tennissers spelen nu op eenzelfde vloer als de professionals bij het Grand Slamtoernooi US Open, een super professionele vloer."

Zondag 16 september geeft Tennisschool Delftsdubbel de gelegenheid om de nieuwe vloer en de tennishal uit te proberen tijdens de inloop-/kennismakingsdag, van 15.00 uur tot 18.00 uur. "Geïnteresseerden kunnen de hele dag meedoen met de gratis tennislessen of kunnen zelf vrij een balletje slaan op de nieuwe tennisbanen. Laat je verrassen, zou ik zeggen!"
Meer informatie over Tennisschool Delftsdubbel is te vinden op www.delftsdubbel.nl. Vanaf 1 oktober start de nieuwe wintercursus, die bestaat uit elf lesweken. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via de website!