Het team met van links naar rechts Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, hypotheekadviseur Martijn Sprengers en Arjen Cardinaal.
Het team met van links naar rechts Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, hypotheekadviseur Martijn Sprengers en Arjen Cardinaal. Foto:

Aankopen, verkopen en taxeren,
bij V&W Makelaars bent u aan het juiste adres!


DELFT - Het werkgebied van V&W Makelaars is Delft en omstreken. Het kantoor is gevestigd aan de recent gerenoveerde Coenderstraat, in het nieuwe stationsgebied.

Het team, bestaande uit Arjen Cardinaal, Roeland Eckenhaussen (beiden NVM makelaar/taxateur oz) en secretaresse Astrid van Dam, die de binnendienst voor haar rekening neemt, is vier jaar geleden verhuisd naar de huidige locatie en heeft de hele renovatie van dichtbij meegemaakt. Nu de werkzaamheden achter de rug zijn, was het tijd voor wat meer herkenbaarheid op de gevel. Wat direct opvalt is de etalage van het kantoor, deze is recent voorzien van twee beeldschermen waarop de beschikbare woningen fraai gepresenteerd worden. Het kantoor is op deze wijze nog beter te herkennen en trekt de nodige aandacht van voorbijgangers aan de fraaie doorgaande weg.

Kansen op woningmarkt
"Het is niet eenvoudig een passende woning te vinden op dit moment, er is echt sprake van een krappe woningmarkt, waarbij er per woning veel geïnteresseerden zijn", zegt Arjen Cardinaal. "Veel mensen weten dat er meer kapers op de kust zijn en er wordt al gauw boven de vraagprijs geboden. Tot ongeveer anderhalf jaar geleden was het gebruikelijk om een openingsbod neer te leggen van ongeveer 10 procent onder de vraagprijs, maar die tijden liggen inmiddels al ver achter ons."
Volgens Cardinaal is het belangrijk, juist in deze tijd, om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Deze kan een goede inschatting maken van de waarde van de woning en is uitstekend in staat een eventueel biedingsproces te begeleiden en hierin veel vragen of onduidelijkheden weg te nemen. "Vaak horen wij als verkoopmakelaar van de aspirant-koper: ´als we de vraagprijs bieden, worden we het dan?´. Het is belangrijk te beseffen dat het uitbrengen van een goed bod meer behelst dan alleen het neerleggen van de hoogste prijs, helemaal in de huidige markt waarbij het hebben van vier of vijf biedingen op één woning eerder regel is dan uitzondering.


Bijna de helft
V&W Makelaars wil zijn klanten op verschillende vlakken ondersteuning bieden. Heeft de klant interesse in de woning, dan wordt er gezamenlijk een bezoek aan het pand gebracht, om tot de juiste, realistische bieding te komen. "De functie van aankoopmakelaar is steeds belangrijker geworden binnen ons kantoor, dat behelst inmiddels bijna de helft van onze werkzaamheden.
Daarnaast zij we natuurlijk ook verkoopmakelaar en taxeren we zo´n 120 panden per jaar."
Best gewaardeerd
"We zijn enorm trots dat we door onze klanten de hoogste waarderingen krijgen in de reviews op Funda en dat deze waardering niet alleen wordt uitgesproken richting de eerste contactpersoon, maar dat we als V&W team zo gewaardeerd worden. Met een 9,5 gemiddeld zijn we het best gewaardeerde kantoor in Delft", aldus Arjen Cardinaal. Op de website van V&W Makelaars zijn alle reviews van tevreden klanten na te lezen.

Dienstenpakket
Het dienstenpakket van V&W Makelaars bestaat uit het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van woningen, daarnaast beschikt V&W over een hypotheekadvieskantoor op hetzelfde adres. "U bent van harte welkom aan de Coenderstraat 31, waar u voor de deur kunt parkeren, de kosten zijn voor onze rekening." V&W Makelaars, telefonisch te bereiken via (015) 214 29 09 en op internet te bezoeken via
delft.vwmakelaars.nl.