Win kaarten voor Kampeer & Caravan Beurs

Al vakantieplannen voor het volgend jaar, maar nog geen inspiratie? Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats.
U kunt hier gratis naar toe, want Delft op Zondag heeft maar liefst tien dagkaarten van 12,50 euro te verdelen onder haar lezers!
Laat ons weten waarom juist u deze kaarten wilt winnen. Uit de leukste inzendingen worden de winnaars geloot.
Mail naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Repair Café terug van vakantie

De meeste vrijwilligers van het Repair Café zijn afgelopen maanden heerlijk op vakantie geweest. Maar nu zijn ze er weer en ze gaan met nieuwe energie aan de slag. Omdat ze het leuk vinden, omdat ze afval en CO2 uitstoot besparen en omdat ze u er mee kunnen helpen. Is er in de vakantie iets kapot gegaan? Kom er mee naar het Repair Café en ze fixen het. Dat geldt niet alleen voor elektrische apparaten, zoals cd-spelers, stofzuigers of videorecorders, maar ook voor fietsen of kleding. U bent welkom op zaterdag 10 september, van 10.00 uur tot 12.00 uur, bij kindcentrum de Regenboog aan de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp.

Workshop ADHD / ADD

Op 28 augustus verzorgt ADHDnatuurlijk een workshop over studiestress, leerproblemen en concentratie. Bij de start van het nieuwe schooljaar kunnen ouders hier veel baat bij hebben, want het zijn onderwerpen die bij kinderen met ADHD en ADD zorgen voor veel onrust. ADHDnatuurlijk helpt mensen op weg die willen weten wat er naast reguliere medicatie mogelijk is. Ze geven goede voorlichting, zodat mensen een afgewogen keuze kunnen maken. Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur. Locatie: Achterom 78, Delft. Kosten: 15 euro. Trainers: Sofia van Herp en Annemarieke de Vaan.

Vervoer op maat voor senioren

Woensdagochtend 29 augustus, aanvang: 10.00 uur, is er in de Kickerthoek aan het Prins Willem Alexanderhof 2 in Den Hoorn een bijeenkomst over allerlei vormen van vervoer en ondersteuning. Voor iedereen die het belangrijk vindt om mobiel te blijven! De gemeente biedt vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) de mogelijkheid gebruik te maken van vervoer op maat, passend bij de individuele situatie: scootmobiel of rolstoel, maar ook Regiotaxi en Valys. Maakt u ook gebruik van het openbaar vervoer? De Mus komt voorrijden om de mogelijkheden met deze elektrische brommobiel onder de aandacht te brengen. U kunt ook naar deze bijeenkomst komen met de Mus. Reserveren via 06 – 20778370. De organisatie is in handen van de ouderenbonden PCOB en KBO en Stichting Welzijn Midden-Delfland.