Ring Pass zoekt oud-leden

De tennisafdeling van Ring Pass Delft zoekt oud-leden vanwege het 8e lustrum. Op zondag 9 september 2018 viert de tennisafdeling van Ring Pass Delft haar 40-jarig jubileum. 'S ochtends vinden er tennisspelen plaats voor de jeugd. Om 13.00 uur worden de finales van de clubkampioenschappen senioren gespeeld. Aansluitend starten de lustrumactiviteiten met vanaf 20.00 uur een 40+ feest in het clubhuis met de band WayBack. Niet alleen huidige leden, maar ook oud-leden van deze tennisvereniging zijn van harte welkom om dit lustrum mee te vieren. Bij gebrek aan een compleet e-mail/adressenbestand van de oud-leden worden de personen die hierbij aanwezig willen zijn verzocht zich aan te melden via tennis@ringpass.nl, zodat de club u verder kan informeren. Wanneer u een oud-lid van deze tennisvereniging kent, tip hem of haar dan.

Slof & van der Meer toernooi

Op vrijdag 24 augustus en zondag 26 augustus vindt op de velden van DVV Delft de 6e editie van het Slof & van der Meer toernooi plaats. Deelnemende ploegen zijn Full Speed, GLZ Delfshaven, Excelsior'20 en uiteraard DVV Delft als organiserende vereniging. Vrijdag 24 augustus staan de wedstrijden Delft-Excelsior'20 en GLZ Delfshaven-Full Speed op de agenda, aanvang: 20.00 uur.
Zondag 26 augustus treedt Delft aan tegen Full Speed. GLZ Delfshaven neemt het op tegen Excelsior'20. Deze wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Na elke wedstrijd zullen shoot-outs genomen worden, waarmee het puntenaantal verhoogd kan worden. Wim van der Meer reikt na afloop van het toernooi, namens sponsor Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs, samen met Ries van Dam, voorzitter van DVV Delft, de prijzen uit.

Fietsen met RKDEO

Zoals gebruikelijk tijdens de voetballoze zomerstop organiseert RKDEO fietstochten over verschillende afstanden. Op zondag 2 september kan 30 of 55 km worden gefietst. Deze tochten worden in samenwerking met de Bartholomeus parochie georganiseerd. Zoals gebruikelijk zijn er onderweg controlepost(en) waar U en uw kinderen een gratis drankje en hapje kunnen nuttigen.
Prijs: volwassenen 3,50 euro / kinderen 2,00 euro. Gezinnen kunnen meefietsen voor slechts 7,50 euro per gezin. Inschrijven kan op de dag zelf, bij RKDEO, vanaf 10.00 tot 12.30 uur. Na afloop ligt voor iedereen een aardigheidje klaar. Meer info: Henk van der Sman 06-28889075. E-mail: hvandersman@kpnmail.nl en/of p.mooijman@ziggo.nl

Aerobics en pilates

Na de vakantie lekker aan je lijf werken in een gemoedelijke sfeer op leuke muziek? Vanaf woensdag 29 augustus elke week aerobics en pilates in de gymzaal wijk Voorhof, Frederik van Eedenlaan 12. Van 19.00 tot 20.00 uur aerobics/bodyshape en van 20.00 tot 21.00 uur pilates. Meer info en prijzen:
info@enforme.nl