Heren 3 van HUDITO zoekt teamleden

Hockeyen bij HUDITO H3 - het vlaggenschip van het recreatiehockey. Eigenlijk is dit al in het kort wat wij zijn, een team wat al jaren uitkomt in de reserve eerste klasse. Bestaande uit gasten die op tophockey niveau hebben gespeeld, maar nu door baan, studie of gezin minder tijd hebben, maar daardoor zeker niet minder fanatiek zijn geworden. De groep is in de leeftijdsklasse 24 tot 33 en heeft een rugtas met ervaring. Uiteraard is onze doelstelling altijd winnen, maar de gezelligheid die bij het hockey hoort is net zo belangrijk. Wij zijn niet vies van het biertje na de wedstrijd of training en er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. Zoek je een hockeyteam in Delft en is HUDITO Heren 3 iets voor jou, meld je dan nu aan bij de elftalcommissie van Hudito, ec@hudito.nl.

Petitie Agathaplein

Een aantal burgers van Delft is een online petitie gestart tegen de verbouwingsplannen van museum Het Prinsenhof met betrekking tot het Agathaplein. In de petitie wordt opgeroepen tot het stilleggen van alle plannen of zelfs het afdwingen van een volksstemming. De petitie is te vinden op https://www.petitie24.nl/petitie/1996/museum-prinsenhof-en-agathaplein-zo-houden.

Tekenen en schilderen in Tanthof

In wijkcentrum De Hofstee, aan de Sandinoweg 149 in Tanthof, start vanaf woensdagochtend 5 september van 09.30 tot 11.30 uur weer de cursus tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden. Om de andere week wordt er een onderwerp behandeld zoals een stilleven, een schildertechniek of iets anders. Ook kun je werken naar een vrij onderwerp. Kom gerust vrijblijvend een keertje langs voor een gratis proefles. Kosten voor tien lessen: 80 euro (excl. materiaal). Proefles gratis en inclusief materiaal. Meer info en inschrijven via Stan van Adrichem: 06-27227143, info@vanadricheminbeeld.nl, www.vanadricheminbeeld.nl

Vierde editie Scoren voor Fight Cancer

Op zaterdag 18 augustus organiseert sv RKDEO de vierde editie van Scoren voor Fight cancer. Het evenement staat dit jaar geheel in het teken van het meisjes- en vrouwenvoetbal. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Fight Cancer. De dag begint met een meisjestoernooi. Deelnemers aan het toernooi zijn Feyenoord, DSVP en RCL. Aansluitend vindt er onder leiding van profvoetballers Julian Jenner en Kevin Visser een voetbalclinic plaats voor de deelnemende teams. Om 15.15 uur vangt de benefietwedstrijd RKDEO VR1 - RCL VR 1 aan. De dag wordt afgesloten met een afsluitende borrel en loterij. De prijzen voor de loterij zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Iedereen die het doel en de stichting een warm hart toe draagt, kan nu al een financiƫle bijdrage doen! Lees meer op www.rkdeo.nl of www.scorenvoorfightcancer.nl