Politie zoekt getuigen mishandeling

Op donderdag 2 augustus 2018 omstreeks 15:35 uur werd een hardloper op het Sint Maartensrechtpad in de buurt van het Abtswoude in Delft aangereden door twee wielrenners. Mogelijk hadden ze de hardloper door het hoge gras na de flauwe bocht niet gezien. Na de aanrijding vond een schermutseling plaats tussen één wielrenner en de hardloper. De tweede wielrenner heeft een van de fitnessgewichtjes van de hardloper gepakt die op de grond gevallen was en de hardloper hiermee meerdere keren op zijn hoofd geslagen.

Meerdere getuigen hebben de politie gebeld, maar die kon door drukte niet ter plaatse komen. Volgens een getuige die de wielrenners aangesproken had op hun gedrag, hoorde hij één van de wielrenners zeggen dat deze er een gebroken pink aan heeft overgehouden. De wielrenners zijn daarna in onbekende richting gevlucht.

De getuigen worden verzocht om met de politie contact op te nemen. Een getuige heeft de aanvaring gefilmd, maar deze heeft zich nog niet gemeld. De hardloper heeft ernstig letsel opgelopen aan hoofd, rug, buik, arm en benen. Vijf hoofdwonden zijn gehecht en de rechterarm zit in het gips.

Heeft u meer informatie over dit voorval? Bel naar 090-8844 of mail naar info@tdip.nl