Vrienden van 015 bouwen feestje

Op 15 september is er een groot feest op het terrein van Sep en Vitesse Delft. De parkeerplaats zal omgetoverd worden tot een groot feestterrein. Artiesten en zangers zijn volop aanwezig. Het spektakel begint om 18.00 uur en eindigt om 00.30 uur.

Initiatiefnemer Frits Kuiper: "Het begon ooit met een veteranenfeest bij SEP, daarna werd het een jubileumfeest bij SEP. Dat heeft de doorslag gegeven om met de veteranen van SEP de koppen bij elkaar te steken en het uit te bouwen naar een Hollandse dag."

Het belooft een waar spektakel te worden en voor de inwendige mens wordt gezorgd, aldus Frits, die zelf een evenementenbureau runt en wel weet waar Abraham de artiesten haalt. "Zonder de hulp van de SEP veteranen gaat het niet lukken, het hele veteranenteam van SEP draagt zijn steentje bij."

De entree bedraagt 15,- euro per persoon. Het is een familiefeest met optredens van John West, Henk Dissel, John de Bever, Dave Roelvink en meervoudig beste allround DJ van Nederland Bart, dus iedereen, van jong tot oud, is welkom. De voorverkoopadressen zijn Headline Haarmode, Café De nieuwe Prins, Café De Tobbe, Feestartikelenhuis Funny's en de SEP kantine. Volg de laatste ontwikkelingen op de Facebookpagina Vriendenvan015.