vlnr: Ada van der Eijk, Joep Eggink, Arthur Wijtman en Mario Pico (foto: Koos Bommelé)
vlnr: Ada van der Eijk, Joep Eggink, Arthur Wijtman en Mario Pico (foto: Koos Bommelé) Foto: Esther Luijk

Winnares Van der Leeuw Optiek 'verbluft'

De hele maand juni pakte Van der Leeuw Optiek groots uit. Een 50-jarig jubileum laat je immers niet zomaar voorbij gaan.

Er werden versieringen opgehangen, gebakjes gegeten, ruim 1500 cadeautasjes uitgedeeld en als klap op de vuurpijl werd er een splinternieuwe E-bike vergeven onder de klanten van Van der Leeuw.

Winnares
Bij iedere aankoop kreeg de klant een coupon met daarop twee vragen die juist beantwoord moesten worden. Daarnaast moest de slagzin "Bij Van der Leeuw..." worden afgemaakt. Met de toevoeging "...horen en zien, slaag je altijd met een tien!" werd Ada van der Eijk de gelukkige winnares. Afgelopen dinsdag mocht zij haar prijs in ontvangst nemen. "Ik heb nog nooit iets gewonnen, dus ik was helemaal verbluft toen ik werd gebeld!", lacht de winnares. " Maar de eer komt eigenlijk mijn man toe hoor", geeft ze vervolgens toe. "Ik heb de antwoorden op de vragen opgezocht, en hij verzon de slagzin. Het is dus eigenlijk ook een beetje zijn fiets!"

Ada komt al zo lang ze zich kan herinneren bij Van der Leeuw Optiek: "Al bijna vijftig jaar denk ik wel, sinds ik een bril ben gaan dragen op m'n elfde. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit in een andere winkel ben geweest!"

Altijd feest
De feestelijkheden zijn samen met de maand juni voorbij, maar Rob van der Leeuw benadrukt dat het geen juni hoeft te zijn om te profiteren van mooie acties bij Van der Leeuw. "Ondanks dat de maand juni natuurlijk extra bijzonder voor ons was, hopen we dat het voor de klant altijd een feestje is om bij ons langs te komen. Daarom organiseren we het hele jaar door mooie acties en events. Kom dus vooral langs in de winkel en laat je verrassen."