Afbeelding
Foto:

Het ja-woord tijdens een romantische familiebruiloft

Vorige maand stapten Alex Eijgenraam (37) en Marian van Leeuwen (37) in het huwelijksbootje. Na 22 jaar samenzijn gaf dit stralende paar elkaar op 1 juni het ja-woord in het stadhuis van Delft.

Zij vierden dit feest natuurlijk niet alleen! De twee dochtertjes van het bruidspaar, de vijfjarige Lizzy en de tweejarige Lana, fungeerden als eregasten. Ze vonden het geweldig leuk om dit feest mee te mogen maken. Lizzy had overigens ook nog een belangrijke rol tijdens het aanzoek van Alex aan Marian. Na twee bruiloften van de zussen van de bruid te hebben meegemaakt, vond hij dat de tijd eindelijk rijp was om Marian officieel te vragen om haar hand. Tijdens een romantische strandwandeling ging hij op één knie en 'popped the question'.

Het feest bij 'De Zus van de Haas' in Wateringen was volgens de moeder van de bruid, Ria van Leeuwen, precies zoals een geweldig feest hoort te zijn. "Goede muziek, lekker dansen en heerlijk eten. Het was een fantastische bruiloft! We wensen ze alle geluk en liefde van de hele wereld, met elkaar en hun prachtige kinderen!"