Met het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio.
Met het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Foto:

Rabobank doneert verenigingen en stichtingen

Dinsdag 26 juni ontvingen twaalf verenigingen en stichtingen uit de regio een donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd er een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.

Met het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Fabian van der Horst, directeur Bedrijven bij Rabobank, reikte de cheques uit. 'De uitreiking leverde vele blije gezichten op. Wij weten dat verenigingen en stichtingen financiële ondersteuning goed kunnen gebruiken. Een bijdrage uit het Coöperatiefonds helpt de vereniging of stichting om doelen te realiseren', vertelt Simone van Leeuwen, adviseur Marketing & Communicatie bij Rabobank. Als coöperatieve bank voelt Rabobank zich betrokken bij de lokale samenleving. De bank keert jaarlijks een deel van haar winst uit aan onder meer maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Een afvaardiging van de ledenraad van Rabobank Zuid-Holland Midden bepaalt welke projecten voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds in aanmerking komen. Onderstaande verenigingen en stichtingen kregen tijdens de bijeenkomst een cheque uitgereikt.

Regio Delft e.o.:
Stichting DOK; Stichting Duurzaamheidscentrum De Papaver; Stichting Klassewerk Delft; Stichting Techniek Educatie Delft; KinderResto Van Harte; Stichting Schuurevents
Schipluiden; Stichting Taptoe Delft

Regio
Pijnacker-Nootdorp:

Stichting BieslandDagen; Stichting De Verbeelding; Stichting Kindertuinen; De Keizerhof

Regio Lansingerland:
Scouting Olave St. Clair; Stichting Theater Vlammen