Delftse atleet naar het WK junioren

Delftenaar Shaquille Emanuelson is door de Atletiekunie geselecteerd voor deelname aan de Wereldkampioenschappen Atletiek voor junioren onder 20. De 18-jarige Emanuelson komt uit op het onderdeel discuswerpen.
De WK vinden plaats van 10 juli t/m 15 juli in Tampere (Finland). Shaquille wist zich op 16 juni te kwalificeren met een worp van 58,26 meter. Een afstand die ook ruim genoeg was om kampioen van Nederland 2018 te worden. Shaquille Emanuelson maakt deel uit van een Nederlandse selectie van 14 topatleten. In Rotterdam wordt Shaquille getraind door Jacqueline Goormachtigh en op Papendal door bondscoach Gert Damkat.

Aspiranten- en pupillentoernooi

Op 25 augustus organiseert CKV Excelsior voor de twaalfde maal een aspiranten-en-pupillentoernooi. Vorig jaar was het toernooi een groot succes met 120 ploegen en goed weer. r wordt op het toernooi in de samenstellingen van het seizoen 2018-2019 gespeeld.
Tot nu toe hebben de verenigingen Excelsior, DES, ONDO, Phoenix, Merwede, Dijkvogels, Kinderdijk, NIO, Movado, Sporting Delta, Nieuwerkerk en ODO zich al ingeschreven met in totaal 113 teams! Ook dit jaar is het doel om 120 ploegen te mogen begroeten op het sportpark.

www.ckv-excelsior.nl