Martijn van Reenen geflankeerd door Wouter Koppert (links) en Menno Kaandorp (rechts), beiden van Hyundai Motor Nederland.
Martijn van Reenen geflankeerd door Wouter Koppert (links) en Menno Kaandorp (rechts), beiden van Hyundai Motor Nederland. Foto:

Nr.1 Sales Consultant Martijn van Reenen mag naar Seoul in Korea

YPENBURG - Preuninger Hyundai heeft sinds kort een Nr.1 Sales Consultant in Customer Experience in de gelederen.

Martijn van Reenen heeft het bij deze titel behorende certificaat van Hyundai Motor Nederland in ontvangst mogen nemen. Tijdens een zogenaamd Mystery Shop onderzoek worden de prestaties van de aangesloten organisaties bekeken. Samen met zijn team heeft Martijn van Reenen, naar aanleiding van het vorige Mystery Shop onderzoek, de prestaties in Den Haag flink doen verbeteren.

Goede dienstverlening
"De Mystery Guest waardeerde de dienstverlening met een hoog cijfer", zegt hij. "En zelf realiseerde ik een totaalscore van 89 procent."
De vestiging van Preuninger Hyundai is ook flink gestegen in de HGSI-ranglijst. De afgelopen negen maanden resulteerde dit in een stijging van de Top Box score van 13,7 procent. Tevens zijn op dit moment de klanttevredenheidsdoelstellingen voor 2018 op alle onderwerpen al gerealiseerd.
Met deze prestatie mag Martijn van Reenen als Nr.1 Sales Consultant zijn land Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Global Customer Experience Championship in Korea. Een combinatie van het Sales Consultant Championship en het Service Advisor Championship in Korea.

Het kampioenschap
De voorgaande individuele competities zijn ge-upgrade en er is dit jaar een groepswedstrijd toegevoegd, waarbij de Service Adviseur en Sales Consultant samenwerken aan een opdracht op het gebied van Customer Experience. "Naar verwachting doen er dit jaar zo´n 61 landen mee", zegt Martijn van Reenen, die zich al opmaakt voor zijn reis naar Seoul.

Naar Seoul
Het Global Customer Experience Championship vindt plaats van 22 tot en met 25 oktober in Korea.
Binnenkort volgt in Nederland ook de selectie voor beste Service Adviseur.

Preuninger Hyundai
Laan van Waalhaven 365
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 65
www.preuninger.hyundai.nl