Eén van de modellen Ardea Auto met Midsummer-actiekorting.
Eén van de modellen Ardea Auto met Midsummer-actiekorting. Foto:

Midsummer-actieweekend bij Ardea Auto

Zomer! Na een prachtig voorjaar viert Ardea Auto de komst van de zomer met een knallend Midsummer-actieweekend.


Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 juni a.s. staan de showrooms van Ardea Auto bol van de actie. De grootste Ford-dealer van Nederland biedt met de actie 'Deal or no deal' megakortingen op nieuwe Ford-modellen uit de eigen voorraad. Tijdens het actieweekend wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Wie dit weekend koopt, ontvangt een extra korting tot wel 800 euro! Dat is snel verdiend!

Midsummer-actiekorting
Een selectie van nieuwe Ford-modellen uit de voorraad heeft een speciaal prijskaartje gekregen. Leest u even mee? De Ka+ Ultimate, de Fiesta Trend en drie modellen in de sportieve ST-Line uitvoering, de Focus EcoBoost Wagon, de EcoSport en de Kuga, kunnen nu gekocht worden met voordeel dat oploopt tot maar liefst 4.895 euro! En door de speciale Midsummer-actiekorting kan dit voordeel nog tot 800 euro extra oplopen!
De verkoopadviseurs hebben nog meer interessants aan te bieden: de financiering bijvoorbeeld! Nu extra aantrekkelijk met Ford Options, dat een laag rentetarief biedt. En wat te denken van een private-lease aanbod, waarbij u een vast laag maandtarief betaalt, waar alle autokosten bij zijn inbegrepen. U betaalt dan verder alleen de brandstof. En… bij private-lease krijgt u 'cash back' voor uw inruilauto. Harde munten in uw hand, samen met de sleutel van uw nieuwe Ford. En dat voor een razend aantrekkelijke prijs! Dat kan alleen bij Ardea Auto!

Ook op welgeteld 761 gebruikte wagens, aangeboden met 24 maanden Stern-Garantie, geldt tijdens het actieweekend een lage rente en krijgt elke koper een gratis servicepakket ter waarde van 595 euro. Waar anders dan bij Ardea Auto! Check alle aanbiedingen, openingstijden en vestigingen op ardeaauto.nl en bezoek één van de zestien showrooms van de grootste Ford-dealer van Nederland. Deal or no deal? Deal!

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl