Al spelend Engels leren, het kan bij dit zomerkamp! (foto: Marian Bartek)
Al spelend Engels leren, het kan bij dit zomerkamp! (foto: Marian Bartek) Foto: Marian Bartek

Uitdagende zomerkampen voor kinderen

Heb je je al afgevraagd hoe je de zomer voor je kinderen gaat inrichten? Wees gerust, Inetlingua komt je te hulp met hun Engelse dagactiviteiten. Zes weken pret voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar rond Engelstalige thema's.

Vrije tijd van kinderen op een leuke en leerzame manier invullen en Engels praten zonder druk van buitenaf: Een goede manier om 'natuurlijk' op het Engels over te stappen. Per dag, van maandag tot en met vrijdag komen de kinderen in de ochtend aan, rond 08.30 uur. Hun hele dag is vol gepland, inclusief eten, rusten en activiteiten. Om 17.30 uur worden de kinderen weer door hun ouders opgehaald. De enige taal die gesproken zal worden, is Engels. De thema's die op het programma staan zijn: LEGO Robotica, vrij bouwen, handwerk, koken, toneel, elektrotechniek (basis) met Arduino of computergames programmeren (Unity). Iedere week vergt dus een andere woordenschat, gebaseerd op het thema en andere activiteiten. Bij bijvoorbeeld het koken wordt er over een bepaald gerecht gepraat, de oorsprong, de ingrediƫnten en natuurlijk wordt uiteindelijk het gerecht bereid. Met taken voor eenieder, bijvoorbeeld in een beperkte tijd met een klein groepje oudere kinderen de ingrediƫnten kopen bij een supermarkt, leer je het snelst en het stimuleert bovendien teamwork. Inetlingua gaat voor drie doelen: stimuleren van verbale communicatie, kennis vergaren over de verschillende thema's en plezier en nieuwe vrienden maken. Dat is waar de zomerkampen van Inetlingua voor staan!

Inetlingua Language School is natuurlijk ook te vinden op Facebook. Op 24 juni van 12 tot 14 uur is de Open Dag aan de Voorstraat 60. Kom langs en ontvang al de benodigde informatie over de zomerkampen en de reguliere cursussen. Meer weten? Bel: 06-87515483 of mail naar
camp@inetlingua.com.