Vroeger zag het winkelcentrum er heel wat anders uit dan nu! (Foto: Ton Kerklaan)
Vroeger zag het winkelcentrum er heel wat anders uit dan nu! (Foto: Ton Kerklaan) Foto: Ton Kerklaan

Pop-Up Museum in winkelcentrum De Hoven

In 2018 bestaat winkelcentrum De Hoven in Delft maar liefst 50 jaar, een gouden jubileum! Het feestprogramma 2018 staat in het teken van Future & Feest!

Van vooruit kijken in het voorjaar met het uitgebreide Future programma, is het nu tijd voor de mooie herinneringen uit het verleden. Winkelcentrum De Hoven heeft de afgelopen tijd volop gespeurd naar oud beeldmateriaal van het winkelcentrum en zij zijn daarbij geholpen door de klanten. De bewaarde visuele materialen brengt het 50-jarig bestaan van De Hoven in beeld in het zogenaamde Pop-Up Museum.

Opening
Op woensdag 13 juni om 14.30 uur wordt dit Pop-Up Museum officieel geopend. Van der Vorm Vastgoed was destijds de eigenaar en investeerder van het nieuwe winkelcentrum en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Algemeen directeur Sico van Ammers zal samen met Ben Kempers, een ondernemer van het eerste uur en samen met een aantal bijzondere klanten de openingshandeling verrichten.

Tijdlijn
Vanaf deze dag kan iedereen vrijblijvend binnenlopen en een stap terug in de tijd nemen. De foto-expositie is dagelijks gratis toegankelijk voor het publiek tijdens winkelopeningstijden. Middels foto's, belangrijke nieuwsfeiten en de ontwikkelingen rondom De Hoven, loopt u langs een tijdlijn van 1968 tot nu. Er zijn zelfs 'sleutels' uit een grote klantenactie uit 1968 te bezichtigen, welke bewaard zijn gebleven bij deze klanten. Klanten die vroeger De Hoven bezochten en dat na 50 jaar nog steeds doen.

Meer informatie
Kijk op de website voor het volledige programma www.de-hovenpassage.nl. Het Pop-Up Museum is de komende tijd gevestigd in het winkelcentrum tegenover de winkel Hunkemöller.