Fase 13 is één van de laatste projecten in Sion en een prachtige aanvulling op deze duurzame en groene wijk.
Fase 13 is één van de laatste projecten in Sion en een prachtige aanvulling op deze duurzame en groene wijk. Foto:

RijswijkBuiten groeit verder!

REGIO - Na het succes van de voorgaande fasen van de Tuinen van Sion start ontwikkelaar Dura Vermeer met de verkoop van 58 koopwoningen in RijswijkBuiten. Zaterdag 16 juni is het zo ver.


De Tuinen van Sion fase 13 is één van de laatste projecten in Sion en een prachtige aanvulling op deze duurzame en groene wijk. Het project bestaat uit eengezinswoningen in verschillende woningtypen, met een heerlijke achtertuin. Ook hier zal de speelse verkaveling, die zo herkenbaar is voor de wijk, worden toegepast. De woningen beschikken over minimaal één eigen parkeerplaats aan de achterzijde en gaan in verkoop in een prijsklasse vanaf circa 297.000 euro Vrij Op Naam.


Brede doelgroep
"Met een oppervlakte van 111 tot en met 179 vierkante meter zullen we een heel brede doelgroep aanspreken", geeft de ontwikkelaar Willem Froeling van Dura Vermeer aan. "De vraag naar deze eengezinswoningen, zeker in RijswijkBuiten is heel groot. We zijn vooral trots dat we de 7,30 meter brede woningen vanaf circa 174 vierkante meter woonoppervlak weer kunnen aanbieden. Doordat deze woningen extra breed zijn, beschikt het huis over een bijzondere plattegrond, met in basis al een ruime woonkamer en een open keuken. Maar liefst vier slaapkamers op de eerste verdieping en een royale zolderverdieping. Optioneel kan de woonkamer nog eens met 1,20 of 2,40 meter vergroot worden en de zolderverdieping voorzien worden van een indeling.
Omdat alle kopers andere keuzes maken, zullen niet twee woningen gelijk zijn."
Energieneutrale woning
Duurzaamheid is in RijswijkBuiten de standaard, hier wordt al vijf jaar zonder gas gebouwd. De bijna duizend woningen die hier inmiddels gerealiseerd zijn beschikken allemaal over een warmtepomp die zorgt voor warm water, verwarming en koeling van het huis. Verder zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en optimale isolatie door onder ander triple glas. Het energieneutraal bouwen heeft zich in deze wijk al bewezen en zal natuurlijk ook hier worden toegepast. Dat is ook terug te zien in de lage energierekening, maar vooral het comfort is een prettige bijkomstigheid die vaak wordt vergeten.

Hogere leencapaciteit
Een ander groot voordeel van het wonen in een energie-neutrale woning is de duurzaamheidshypotheek. Omdat duurzaamheid zo belangrijk is, bieden verschillende hypotheekverstrekkers onder andere een hogere leencapaciteit én een verlaagde hypotheekrente. Samen met de lage energierekening zult u versteld staan van de mogelijkheden in uw situatie. Interessant om eens uit te zoeken!


Verkoopevenement
Het verkoopevenement op 16 juni zal weer plaatsvinden in het informatiecentrum van RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B van 11.00 uur tot 13.00 uur. U bent van harte welkom om uw vragen te stellen.
Meer informatie over het project is te vinden via de website www.detuinenvansion.nl, waar u de mogelijkheid heeft om zich aan te melden voor de nieuwsbrief.


Informatie
Heeft u al vragen over het project, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met het verkoopteam van Dura Vermeer.
Via het telefoonnummer
(06) 34 659 889 of het e-mailadres verkoop@duravermeer.nl.