Rianne Collignon in de nieuwe praktijkruimte
Rianne Collignon in de nieuwe praktijkruimte Foto:

Van overleven naar overvloed met Hart en Ziel

"Veel mensen hebben het gevoel dat ze alleen maar bezig zijn met overleven" vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon. "Te weinig energie, emoties die dwarszitten of weten dat je niet op de juiste weg zit, maar onvoldoende kennis om de juiste richting te vinden".

Gelukkig kan ik deze mensen helpen door hun lichaam te helpen helen via mijn gaves en advies geven over hoe ze een gelukkiger leven kunnen opbouwen. Veel van mijn cliënten zijn heel verbaasd over de grote sprongen die zij maken in hun leven, nu ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Er ontstaat veel meer energie, maar ook veel meer liefde voor zichzelf, waardoor slecht gedrag automatisch losgelaten wordt. Ook vind ik de onderliggende oorzaak van problemen, zodat ze blijvend kunnen worden opgelost.

Ik hoop nog vele jaren met plezier in mijn praktijk te werken, maar speciaal voor mijn jubileum heb ik twee acties om kennis te komen maken met de praktijk. Zo kun je een e-mail reading krijgen voor slechts 15 euro om eens advies te krijgen over jouw vraagstuk.

Ook kun je nu met korting het Juiste Pad Plan-coachingstraject beginnen om je doel nu echt te bereiken. Dit traject is speciaal voor mensen die merken dat ze zichzelf blokkeren of moeite hebben met zichzelf motiveren. Na een gedegen intake, krijg je 12 maanden lang de ondersteuning die jij nodig hebt per e-mail of telefonisch én 100 minuten sessie tijd om de moeilijkste blokkades samen op te lossen.

Meer informatie
Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op via 06-10521351 tussen 19.00-20.00 op werkdagen of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebook Fan Pagina.