Afbeelding
Foto:

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door ZO makelaars

NOOTDORP - Mirjam Hulst en haar vriend wonen nu al weer een tijdje samen. Met haar dochtertje Mea er bij gaat dat prima. Haar vriend woont in dit bijzondere tweekamer hoekappartement vanaf de oplevering acht jaar geleden.


Nu Mirjam en haar vriend ècht samen verder gaan, hebben ze besloten in haar woning in Leidschenveen te gaan wonen. "Maar ik ben dus ook vaak hier in Nootdorp, want het is echt supergoed bevallen", zegt ze. "Het is hier heel dorps en dat was wel even wennen als je Den Haag gewend bent. De mensen zijn heel vriendelijk en je bent vlak bij het centrum, met winkels en leuke restaurantjes. Maar je loopt ook in vijf minuten naar het grotere winkelcentrum De Parade. En als je lekker van de buitenlucht wilt genieten, dan is de Dobbeplas ook dicht bij." Het tweekamer appartement bevindt zich in een kleinschalig complex. Moderne bouw, maar wel een architectuur die sterk aan de dorpse gevelhuisjes doet denken. "Over gevelhuisjes gesproken", gaat Mirjam verder, "vanuit het raam in de woonkamer heb je een heel leuk uitzicht. Langs het complex loopt een slootje, daarachter is er een speelweide en tussen de huisjes door, kun je in de verte de klok- en trapgeveltjes van De Parade zien!"
Je betreedt het complex via een stalen deur. Deze geeft toegang tot een binnenplaatsje, waar een betonnen trap een centrale positie in neemt. Deze leidt naar de verschillende appartementen. "Voor ons appartement hoef je maar één trap op", gaat ze verder. "Het is echt een unieke woning, ideaal voor starters. Met grote ramen is het appartement heerlijk licht. Er schijnt veel zonlicht de woonkamer in en de slaapkamer achter is altijd lekker koel. Hij heeft het destijds gekocht van de tekening. Dat betekende dus alleen even een vloertje leggen, een verfje geven en een keuken uitkiezen. Ik vind het persoonlijk heel leuk om de keuken in de woonkamer te hebben. Je kunt gewoon blijven praten met degene die in de kamer zit, ook leuk als je vrienden op bezoek hebt."
De ruime en lichte woonkamer heeft een Frans balkon, waar in de middag en avond de zon op schijnt. De open keuken is voorzien van een combi oven/magnetron, een koelkast met een vriesvak en vaatwasser, een vier-pits gaskookplaat en een RVS afzuigkap. "En dan hebben we achter nog eens een ruime en lichte slaapkamer, met een grote inbouwkast", zegt ze.
De geheel betegelde badkamer heeft een douche, een wastafelmeubel en een toilet. Tevens bestaat de mogelijkheid om hier de wasmachine en de droger te plaatsen. In de hal bevindt zich de meterkast, waar zich ook de CV in bevindt. "En dan hebben we beneden, buitenom te bereiken, maar ook via de andere kant, ook nog een privé berging. Hier kun je zeker een aantal fietsen stallen, maar ook de afvalbakken staan er prima."
Mirjam en haar vriend ervaren dit als een prettige woonomgeving, waar nooit overlast is. "We wonen trouwens ook dicht bij de snelwegen, en de bereikbaarheid is dus heel goed", zegt Mirjam.
Er is betaald parkeren vlak naast het complex en met de parkeerschijf in de directe omgeving.
De VvE-bijdrage is 82 euro per maand. De keuze voor de notaris is voor de koper, mits binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats van de verkoper.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding