v.l.n.r. Wendy Fiering (Groenrijk) Eline Koekenberg (AHXL) Marlies Poot (Groenrijk) Kimberley Rog (winnaar) en Marc van der Wiel (winnaar)
v.l.n.r. Wendy Fiering (Groenrijk) Eline Koekenberg (AHXL) Marlies Poot (Groenrijk) Kimberley Rog (winnaar) en Marc van der Wiel (winnaar) Foto:

Rijswijks koppel wint Basterd BBQ

Rijswijk - Twee dolgelukkige winnaars mochten donderdag hun prijs af komen halen bij de Albert Heijn XL aan het Boogaardplein. Samen met Groenrijk 't Haantje verlootte de AH namelijk een Bastard BBQ ter waarde van 1099 euro.

Het was het tweede project wat de twee ondernemingen uit Rijswijk samen uitvoerden. Alles om een beetje leven in de brouwerij te brengen, zegt Wendy Fiering van Groenrijk. "Het is altijd vrij rustig in de Boogaard en in Rijswijk Buiten. Een beetje meer reuring en actie leek ons wel leuk! En samen is alles gezelliger!"

En met succes. Ruim 1200 mensen deden een poging de grote prijs in de wacht te slepen. "Er werd gevraagd in beide winkels te kijken welk voorwerp er niet thuishoorde. In de Albert Heijn stond een grote houten haan, gesneden uit een boomstam, en in Groenrijk stond een gele hamsterauto met een pluchen hamster erin." Uiteindelijk gingen Kimberley Rog en Marc van der Wiel er met de prijs vandoor.

Winnaars Marc en Kimberley: " We waren op vakantie en werden ineens gebeld door Groenrijk. We waren natuurlijk superblij, maar wel helemaal overdonderd. We waren er stil van! We kunnen ons nu ineens wel goed voorstellen dat mensen soms amper reageren als ze een mooie prijs winnen, je weet gewoon niet wat je moet zeggen! We hebben hem trouwens al gebruikt en hij bevalt supergoed!"

De toekomst brengt zeker nog meer acties met zich mee, verzekert Wendy. "We zijn alweer wat nieuws aan het bedenken, maar de plannen zijn nog vers dus er zijn nog weinig details zeker. Wel kunnen we zeggen dat het een leuke zomeractie zal worden!" Voor de deelnemers die geen bbq gewonnen hebben zegt Wendy 'niet getreurd': "Ze kunnen 'm natuurlijk altijd bij ons in Groenrijk kopen!"