Het dak van het autobedrijf op bedrijventerrein Ruyven staat helemaal vol met voorraadmodellen.
Het dak van het autobedrijf op bedrijventerrein Ruyven staat helemaal vol met voorraadmodellen. Foto:

Veel Pinkstervoordeel op alle voorraadauto's van Motorhuis Delft

DELFT - Motorhuis Delft is maandag Tweede Pinksterdag de hele dag geopend. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je hier op zoek gaan naar een mooie nieuwe auto.

Motorhuis Delft is onder andere dealer van de merken Opel, Citroën, DS, Alfa Romeo, Fiat en Jeep. Op deze Tweede Pinksterdag zullen vooral de merken Opel en Citroën in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarvan is voor deze gelegenheid extra veel ingekocht en daarom is er veel uit voorraad leverbaar.
"En dan kunnen de mensen ook nog eens profiteren van ongekend veel voordeel", zegt vestigingsmanager Frans Meeuwisse. "Het financiële voordeel kan hoog oplopen bij de aanschaf van een nieuw voorraadmodel."
Occasions op is op
Maar ook voor een occasion ben je bij Motorhuis Delft aan het juiste adres. Die koop je hier namelijk voor meer rijplezier en minder zorgen. Kies voor een occasion van Motorhuis Delft en je kan rekenen op zekerheid en kwaliteit. Altijd de beste prijs, altijd APK gekeurd en altijd snel rijden. "En dat is nog niet alles", vervolgt Meeuwisse, "want bij aanschaf van een gebruikte auto krijg je een waardecheque, waarmee je heel wat kan besteden aan accessoires en onderhoud. Wees er snel bij, want op is op. We zien je graag in onze showroom."

Scherp zaken doen
Bij Motorhuis Delft staan deze Tweede Pinksterdag diverse demo's klaar om proef te rijden. "Ervaar het rijgenot van een Opel of Citroën en neem daarna alle tijd om scherp zaken met ons te doen", aldus Meeuwisse. "Profiteer van de hoge kortingen op onze vele voorraadauto's, het dak van ons gebouw staat er helemaal vol mee."

Een overzicht van de modellenrange van beide merken maakt wel duidelijk hoe groot de keuze is: de Opel personenauto's Karl, Corsa, Adam, Astra, MokkaX, CrosslandX, GrandlandX, Zafira, Insignia en Cascada. En de Citroëns C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus en Picasso en de nieuwe C5, ook als Aircross leverbaar. Kom langs op Tweede Pinksterdag!

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl