Ismail Aliradja en Robert Schaap ontvangen u graag de komende dagen.
Ismail Aliradja en Robert Schaap ontvangen u graag de komende dagen. Foto:

Vakantiegeld 10-Daagse bij Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW - De beste deal van Nederland krijg je nu bij Autohaag Zeeuw Delft.

Bij de Renault-dealer is het nu namelijk de Vakantiegeld 10-Daagse! Bij Autohaag Zeeuw is het mogelijk om een nieuwe auto te rijden en tòch gewoon op vakantie te gaan. De nieuwe auto sluit vakantieplannen dus niet uit. Met Renault Private Lease rijd je namelijk zorgeloos voor een vast laag maandbedrag in een gloednieuwe Renault. "En als je je huidige auto inruilt, dan krijg je het inruilbedrag meteen op je bankrekening bijgeschreven", legt vestigingsmanager Ed Mouton uit. "Dit heet in deze actie de Vakantiegeld Verdubbelaar. Tel dit op bij je eigen vakantiegeld en je hebt een mooi bedrag om extra luxe op vakantie te gaan."
Actiemodellen
De Private Lease actie geldt voor de Renault Captur TCe 90 vanaf 319 euro per maand Private Lease. En op de Renault Clio TCe 90 vanaf een maandbedrag van 249 euro. En de derde actie-auto is de Renault Twingo, waarvoor je per maand 179 euro betaalt. Of kies tijdens de Vakantiegeld 10-Daagse voor extra voorraadpremies, die wel op kunnen lopen tot 5.000 euro. Kort samengevat komt het er op neer dat je rijklaar voor 16.640 euro een Captur rijdt, voor 13.690 euro een Clio en voor 9.790 euro een Twingo. En in combinatie met een 1,9 procent flexchoice-actie-financiering is het vakantiegevoel compleet. "Alle acties gelden alleen voor voorraadmodellen op basis van beschikbaarheid, maar we hebben voldoende voorraad!" De keus is dan ook aan de klant. Autohaag Zeeuw biedt ook keuze uit meer dan honderd Top Occasions van alle merken.
Maar ook voor de zakelijke klant is het nu goed zaken doen. "Bij aanschaf of lease van een nieuwe Renault personenauto krijgt de zakelijk klant namelijk een cadeaubon naar keuze tot wel 750 euro", aldus Mouton. "In het kader van de Business Deal Weken." Bekijk de voorwaarden op www.renault.nl/business-deal-weken. Autohaag Zeeuw Delft is op maandag Tweede Pinksterdag ook gewoon geopend van 11.00 tot 16.30 uur!


Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl